Ustalardan yardım bekliyorum Sizce Hangi Android ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Legend84

Üye
    Konu Sahibi
Ustalardan yardım bekliyorum Sizce Hangi Android ?
Arkadaşlar elimdeki Nokia 5800 XPM telefonumu sattım şimdi ise android işletim sistemli telefonlara yönelmek istiyorum.
Android'li cihazlar hakkında çok fazla bilgim yok bolca oyun program vs. içeriği sorunsuzca bulup yükleyebileceğim bir model istiyorum.Bütçem 450-500 TL civarı önerebileceğiniz fiyat ve performans bakımından en uygun modeller hangileridir ?

teknoloq

Üye
usta değilim ama biliyorumki 1ghz in altında telefon alırsan androidin anlamı olmaz sen sen ol hangi marka olursa olsun 1ghzin altında bir telefon alma diyeceksinki yok ama 2. ellere bak 2.ele güvenmem diyorsan garantili 2.el al bide sakın rezistif olmasın kapasitif olsun

Legend84

Üye
    Konu Sahibi
usta değilim ama biliyorumki 1ghz in altında telefon alırsan androidin anlamı olmaz sen sen ol hangi marka olursa olsun 1ghzin altında bir telefon alma diyeceksinki yok ama 2. ellere bak 2.ele güvenmem diyorsan garantili 2.el al bide sakın rezistif olmasın kapasitif olsun

Hocam dediklerinizi tam anlıyamadım 1ghz derken işlemcidenmi bahsediyorsunuz? ve kapasitiften kastınız nedir ?

mkyb

mkyb

Üye
Kapasitif Dokunmatik : iPhone dokunmatiği olarakta bilinir insanın parmağındaki vücut sıcaklığından çalışır.
Rezistif Dokunmatik : 5800'daki gibi sizin vurmanızı hisseden dokunmatik tipi.

Tavsiyelerim ;

Samsung Galaxy Ace
Samsung Galaxy Gio

Legend84

Üye
    Konu Sahibi
Kapasitif Dokunmatik : iPhone dokunmatiği olarakta bilinir insanın parmağındaki vücut sıcaklığından çalışır.
Rezistif Dokunmatik : 5800'daki gibi sizin vurmanızı hisseden dokunmatik tipi.

Tavsiyelerim ;

Samsung Galaxy Ace
Samsung Galaxy Gio

Bu iki model arasındaki fark nedir ? yani iyi olan hangisi ?

futbol123

futbol123

Üye
Bu iki model arasındaki fark nedir ? yani iyi olan hangisi ?
arasında 150tl fark var gioda 3.2inç ekran ace 3.5 inç ekran var.gioda 3.2mp ace 5mp kamera var ama 150tl fazla vermeye değmez.

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
galax ace sakın alma alan kimse memun deyil
gioda yaramaz

en ii sana yarakıycak android o fiyata samsung galaxy w i8150

Elektr0

Elektr0

Üye
450 -500 Tl demişsin o fiyata zor yani gio alma diyenlere bakma o fiyata iphone 4 de vermiyorlar Samsung Galaxy W de vermiyorlar S2 de vermiyorlar gene alabileceğin telefon Samsung galaxy gio ... ilk android telefonun olacaksa al gitsin androidin nasıl bişi oldugunu anlayınca zaten degiştireceksin ...

Legend84

Üye
    Konu Sahibi
galax ace sakın alma alan kimse memun deyil
gioda yaramaz

en ii sana yarakıycak android o fiyata samsung galaxy w i8150

Telefon iyide fiyatıda iyi maalesef bütçem o kadar değil bu tel ortalama 750 tl civarı.

Peki galaxy ace ve gio modellerini alanlar nesinden memnun değiller ben pek bir şikayet görmedim nette ?

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
Telefon iyide fiyatıda iyi maalesef bütçem o kadar değil bu tel ortalama 750 tl civarı.

Peki galaxy ace ve gio modellerini alanlar nesinden memnun değiller ben pek bir şikayet görmedim nette ?

700tl altı anroid arama bence sana önerim nokia c6 01 nokia 603 lere ws bak 700 tl altı anroid beş para etmez demiş olayım

gidersin galax ace 5830i alırısn uygulamların çogunda siyah ekran hatası verir kamerası 3.2 den beter çeker ws ws

ben 5800 da paranın üzrine koycaksın diye tahmin ettim :)

futbol123

futbol123

Üye
700tl altı anroid arama bence sana önerim nokia c6 01 nokia 603 lere ws bak 700 tl altı anroid beş para etmez demiş olayım

gidersin galax ace 5830i alırısn uygulamların çogunda siyah ekran hatası verir kamerası 3.2 den beter çeker ws ws

ben 5800 da paranın üzrine koycaksın diye tahmin ettim :)
gitmiş symbin telefon öneriyorsun asıl senin önerdiğin telefonlar dandik gio fiyatına göre harika bir telefon..

teknoloq

Üye
Hocam dediklerinizi tam anlıyamadım 1ghz derken işlemcidenmi bahsediyorsunuz? ve kapasitiften kastınız nedir ?

1ghz altı olmasın çünkü android uygulamaları hız ister en basitinden galaxy ace 800 mhz 1ghz bile değil bu yüzden internetten film,oyun vs açamıyor.
kapasitif olsun çünkü hassasiyet çok önemli kapasitifolmayan hiçbirşeyi alma

gelelim önerilerime:2.el temiz bir galaxy s yada w (üstüne bi100 eklemen lazım olabilir ama değecek) sakın ace alma pişman olursun

eRDiiL

eRDiiL

Üye
galaxy y yada motorola defy mini olabilir
motorola biraz daha iyi diyebilirim fiyatları hemen hemen aynı
gerçi motorola iyi diyorum ama kağıt üstünde öyle tekrar döndüler piyasaya kullanıp tecrübe eden var mı bilmiyorum

klongs

klongs

Üye
galaxy y veya gio

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4656948]
gitmiş symbin telefon öneriyorsun asıl senin önerdiğin telefonlar dandik gio fiyatına göre harika bir telefon..
[/QUOTE]
tm sen git gio al çocugun başını yakma en dandik anroid telefonu aldırcam diye sonra uygulama açamasın çocuk

ben sane demiyorumki anroid kötü sen sazan gibi hala simbiyan kötü diyip durosun 700 tl altı anroid alırsan pişman olursunuz diorum

klongs

klongs

Üye
tm sen git gio al çocugun başını yakma en dandik anroid telefonu aldırcam diye sonra uygulama açamasın çocuk

ben sane demiyorumki anroid kötü sen sazan gibi hala simbiyan kötü diyip durosun 700 tl altı anroid alırsan pişman olursunuz diorum

450-500 diyor 450-500 e 5800 bile alamazsın bu fiyata alınabilecek en iyi telefon giodur

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence en kötü ihtimal neo v almalısın.

• Beğen
Tepkiler: teknoloq
61semih

61semih

Üye

8 9 aydır gıo kullanıyorum en ufak bir sorun yaşamadım.tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt