Üstadlar bi içeri gelirmisiniz yardım gerek de :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kankka

Üye
    Konu Sahibi
Üstadlar bi içeri gelirmisiniz yardım gerek de :)
Arkadaşlar benim yaklaşık olarak 1 yıldan beri tanıdığım bi arkadaşım var adı beyza aslında kankayız ama seviyorum onu.Sanırım o da beni seviyor.Facesi yoktu yeni face falan açtı ama tavırları çok soğuk yani çok yakındı o bana.soruyorum hiç bir şey yok diyor sizce ne yapmalıyım?konuşamyımmı ? seni seviyorum falan diye.Lütfen anlayışla karşılayın ilk defa birisine gerçek anlamda aşık oldum Lütfen yardım edin
SaygılaRımla...

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
bence bekle. Yoksa ters tepki yapabilir :oke:

----------Eklendi @ 17:21:04 ---------- Yazıldı @ 17:19:54 ----------

çünkü benim de başııma geldi küstük olaylar falan büyüdü yılan hikayesine döndü

NewSoldier

NewSoldier

Üye
Arkadaşlar benim yaklaşık olarak 1 yıldan beri tanıdığım bi arkadaşım var adı beyza aslında kankayız ama seviyorum onu.Sanırım o da beni seviyor.Facesi yoktu yeni face falan açtı ama tavırları çok soğuk yani çok yakındı o bana.soruyorum hiç bir şey yok diyor sizce ne yapmalıyım?konuşamyımmı ? seni seviyorum falan diye.Lütfen anlayışla karşılayın ilk defa birisine gerçek anlamda aşık oldum Lütfen yardım edin
SaygılaRımla...
durumun geçici olduğunu düşünüyorum face çok gerksiz yeni başlayanlar büyük bir hevesle sarılıyorlar sonradan ne kadar gereksiz bir site olduğunu anlayıp bırakıveriyorlar üstüne gitme elinden oyuncağı alıonmış bir bebek gibi olur budurum ters teper biraz kendi haline bırak yalnız olduğunu anlayınca sana dönecektir %90 ihtimalle %10 payıda belli olmaz tam kopabilir ama beklemen en doğrusu buy durumda!

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bence trip atiyo
yok bisey
sana oyle geldi vs vs.d
o da seviyo.))

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
yakın bi arkadaşına falan sor. Ama dikkatli ol :ehe

'Patron

'Patron

Üye
Yazıklar olsun.Şimdi de yenı moda kankayken sevgılı olmak. tuuu sizin sevgınıze yazık acıyorum sızlere.

• Beğen
Tepkiler: enkazcı
NewSoldier

NewSoldier

Üye
anlaşılan mevzu derinleşti iyimi

kankka

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür edderim hepsini ciddiye alıcam.Ama 'patron sen hariç. parazitmisin sn ya ne yapsaydım yani acıyorum sizlere tripleri fln olm gönül bu ota da konuyo b*kada konuyo yani. afedersin ama olayı -kanka *efendim aşkım boyutuna taşıma Lütfen!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve Silinen Üye 1703541
'Patron

'Patron

Üye
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür edderim hepsini ciddiye alıcam.Ama 'patron sen hariç. parazitmisin sn ya ne yapsaydım yani acıyorum sizlere tripleri fln olm gönül bu ota da konuyo b*kada konuyo yani. afedersin ama olayı -kanka *efendim aşkım boyutuna taşıma Lütfen!
Yazık size cidden yazık. Aynen dediğin gibi :
-kanka
-efendım aşkım.
Son Birşey. Bana Unlemlı konusma olur mu.

----------Eklendi @ 19:23:14 ---------- Yazıldı @ 19:22:42 ----------

Çunkı Kızarım.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1703541 ve ahmetc503

kankka

Üye
    Konu Sahibi
bak kardeşim adam gibi cevap vermiyosan çek git telden giriyorum senin yüzünden ban yemek istemiyorum! unlem yerine ünlem kullansamda kızarmsıın

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
açık açık söyle ters teperse şakaya vur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt