Yağız Ryan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba arkadaşlar, Şimdi bu konu telefon kararsızlığı yüzünden açıldı lütfen fikirlerinizi almak isterim. Şimdi Lumia 520 kullanıyorum memnunum ama haziran ayı gibi falan telefonumu değiştirmek istiyorum ama Üst seviye bir lumia (Microsoft Lumia)'dan hala bir bilgi yok o yüzden bende pek fazla beklememek için Android'e yöneliyor gibiyim Sizce Haziran ayına kadar Beklemelimiyim Türkiye'ye gelirmi bir Lumia Yada Galaxy S6'ya mı geçmeliyim.
Muhtemelen S6 Diye Bir Cihaz Yoktur Samsung Artık Tizen Android Üretmez.Doğmamış bebeğe bez beğenmeye başlamışsın kardeşim. Ne diyelim şimdi. Neye göre tavsiye verelim şaşırdım.
Sen de başka bir dünyanın dilini kullanıyorsun. Samsung Samsung'tur. Samsung artık Tizen ne demek. Ayrıca adamlar resmi olarak bu konularda defalarca açıklama yaptılar. Tizen belki de uzunca bir süre alt seviye telefonlar ve Televizyonlarda kullanılacak. 2015 yılında Windows platformlarına ağırlık vereceklerini açıkladılar ama Android platformunu bırakacaklarını söylemediler. Zaten Galaxy S6'nın da üretim aşaması devam ediyor ve hakkında bir çok bilgi sızdırıldı.Muhtemelen S6 Diye Bir Cihaz Yoktur Samsung Artık Tizen Android Üretmez.
Efendim?Sen hangi gelecektensin ?
Lg G4 Beklemelisin Paranı Çöpe Atma.Lumia 520'den ,rek bir amiral gemiye geçmek istiyorum üst seviye ondandır belki bu telaşımLumia 1520 alınır ama nokia yazıyor işte çok eski kalacak yani onuda ondan almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?