1- Uygulama, oyun çeşitliliği yuh dedirticek kadar fazla orda sorun yok, Gps işinde google map benim kanaatime göre dünya birincisi tabiki ama ayrıca programlarda kullanabiliyorsunuz İGO, Route 66 vs.
2- Symbian bölümündeki yeni açılan konulardan mı bahsediosun yoksa eskilerdenmi anlayamadım ama eskilerdense eğer Symbianın tarihine bakarsan Android yanında çocuğu kalıyor. Symbiandaki konu sayısının fazlalığı bundandır. Korkan oluyor, kullanamam diyen oluyor yada bütçesi yetişmiyor insanın geçemiyor belkide iyi bir androidli telefona çünkü almışken iyisini almak ister herkes.
3-Samsung kadar olmasa bile HTC de dünya çapında kendi geliştiricileri olan bi firma, Doğal olarak çoğu forumlarda HTC ve samsung diğerlerine göre bir adım öndedir her zaman, yine sıkıntı olmaz bu konudada.
4-Daha önceden HTC wildfire s kullanmıştım ama açıkça söylemek gerekirse HTC nin pc suite i bi halta yaramaz adamakıllı bi işlem bile yapamıosun neredeyse, Şimdi SE Xperia Arc S kullanıyorum adamlar yapmış herşeyini kontrol edebiliosun bilgisayardan. Bunlar orjinalleri, geliştiricilerin yapmış olduğu Pc Suite lerde var tabiki onlarıda kullanabilirsin ve kullanımlar basit merak etme.
5-Oyununa göre değişiyor kardeşim; game.apk bi dosyayı kurmak aynı symbiandaki gibi kolaydır tıklıosun kurulsunmu diyor kuruyosun bitiyor ama gamex.apk + Sd Data diye bi sistemde olabiliyor bazı hd oyunlarda bunlardada genelde paylaşan arkadaş neyi nereye atıcağının bilgisini veriyor yani yine sıkıntı yok
Umarım yardımcı olmuşumdur kardeşim