Userty Klavye ( kendi yapımım ) belle refresh uyumlu

Konu Sahibi
Userty Klavye ( kendi yapımım ) belle refresh uyumlu
Kendi yapımım olan Üşerty klavye. harflerin büyümesi için 3*10 klavye düzeni kullanıldı. türkçede çok kullanılmayan x,j,q harfleri sayısal kısma atıldı. numaralar ortaya alındı.

Yanlızca hackli telefonlarda çalışır. C'ye yükleyip telefona restart atıyrouz.

Ekli dosyalar

Tepkiler: onurmrt, ali.44, ritallo57 ve 8 diğerleri

Tuba

Üye
Teşekkürler...

cihan628

Üye
iphone klavyesi yapabilirmisin?

Konu Sahibi
klavyelerin sadece harflerinin yerlerini değiştirebiliyoruz.

eski haline nasıl döndürebiliriz

orhan424

Üye
çalismiyor abi bende.C ye atdim restart yapdim.shimdi Qwerty moduna geçirdiymde a çilmiyo qwerty.pls yardim et.tel belle refresh

Konu Sahibi
programı kaldırdığınızda eski haline dönmesi lazım

- - - Eklendi - - -

dönmüyorsa peninputssqwinconfiginfo_14.rsc ve peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc dosyalarının orjinallerini bi fw'den alıp c:\resource\plugins klasörüne atıverin. orjinali çalışır. kendi klavyesini yapmak isteyenlerde bu iki dosyayı nokia keyboard editor programı ile aynı şekilde düzenleyip bu klasöre atarak kullanabilirler

orhan424

Üye
sildim eski hale geldi.ama yine calishmiyor abi nokia n8 belle refreshde calishmiyor.belki sizde ayri telefon?

Konu Sahibi
bende belle refresh kullanıyorum.

refresh sorunsuz çalıstı tesekkurler

Plesk234

Üye
Belle Refresh [C6-01] Olumlu. Tşkler. Daha Büyük Olmuomu?

selam nokia n8 belle refresh kullanıyorum. Bu Bir yerleşik bileşen hatası alıyorum

Dereck

Üye
QWERTY'nin yerinemi geçiyor yoksa ayrı bir menü olarak gözüküyor mu ?? Diğer klavyeyi bozmak istemiyorum :/

valla güzel olmuş da. Silince eski haline dönmüyor demişler birde alfa sayısal tuşları da bozuyor mu. Soru işaretleri var kafamda . Eline sağlık

mrb nokia 701 hackli cfw ye kurdum reset attım calısmadı tekrar kurdum reset attım yine calısmıyor işin ilginci kaldırmak istiyorum uygulamalarda gozukmuyor yada ismi farklı galiba. bu klavye kullanımı kalay ve guzel heveslenmistim neden olmadı acaba yardımcı olurmusunuz

0343434

Üye
Teşekkürler.Çok güzel olmuş.

belle refresh te yerleşik bileşke hatası veriyor.

irememre

Üye
bende de yerleşk bileşen diyo ne yapmamz gerekiyo