Usb yazılımı silinmiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batu.1903

Üye
    Konu Sahibi
Usb yazılımı silinmiş
arkadaşlar nokia e63 kullanıyorum ve yavaşladığı için hard format attım tüm uygulamalar silindi artık usb görmüyor galiba usb yazılımı da silindi. nokianın sitesinde sadece pc için yazılım var telefon için bulamadım bulmama yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

haylaz044

Üye
arkadaşım nokia nın sitesinden telefonuna uygun olan suiteyi indir.suiti aç telefonunu bağla usb kablo driveri kendisi yüklüyor zaten

batu.1903

Üye
    Konu Sahibi
ındırdım ama o pcye yukledı telefona baglıyorum depolayı secıyorum yukarda usb ısaretı cıkması gerek yanı telefondan kaynaklanıyor galıba onceden boyle bırsey yoktu.

ilyas2107

Üye
arkadaşım nokia nın sitesinden telefonuna uygun olan suiteyi indir.suiti aç telefonunu bağla usb kablo driveri kendisi yüklüyor zaten
adam usb silinmiş diyor sen hala pc bagla onu yap bunu yap diyorsun pc ye baglasan ne olcak pc görmeyecek teli boş bilgiler vermeyin.kadeşim servisine götür normalde öyle birşey silinmez formatta falan telde bi problem var servisine götür veya bataryasını degiştir akım geçiyo olabilir bende böyle sorunla karşılaştıgımdan biliyorum.

batu.1903

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt