USB üzerinden çalışabilen XP hazırlama.

Teşekkürler. Fakat dosyaları kopyalama 4 mü 5 mi?
Çünkü 4 de partition oluşturma var. 5 de ise dosyaları kopyalama.

buhran64

Üye
kim kurdu arkadaşlar kullanan varmı herkez tesekkur etmıste ıcrat varmı ben o kadar ugrastım olmuo dosyaları kopyalamıyor

sırf bunun için kingston 16 GB alıcam inşallah olur

--------------- Ekleme ---------------

fiyatını bilen yada deneyip yapamayan bilgi versin

da birşeyler var

tşkler de ben linkleri göremiyorum

dostum her bellekte çalışmıyor

bende error 11 hatası verdi scandisk 8gb u3 flash bellege sahibim fakat pet usb 2 gb veya altı hafızaya sahip flash belleklerde kullanılıyomus harika bi paylasım her ne kadar kullanamasamda cokk teşekkürler

abuhay01

Üye
püf nokta rar ı c dizine çıkartmak oldu.denenmiştir.yoksa problem oluyor.....

Neresinde yanlis yaptim bilmiyorum fakat yazayim;

Oncelikle tum rari masaustune cikardim. Sonra Flashi fat olarak bicimlendirdim sonra
0 dan anlatilanlari yaptim PetoUSB yi calistirdim. En son start a bastim flashin yolunu belirtip sonra basarili sekilde sonuclandi ; fakat Flash in icine herhangi bisey gelmedi yada yuklenmedi;
daha sonra Livexp calistirdim ve C:\Users\Mustafa\Desktop\bootableLiveXP\bootableLiveXP\INSTALLDIR masaustunde bulunan klasoru Instaldir i verdim
2 yazip enter e bastim sonra Flashin adini verdim yani D:
sonra 4 yazip entere bastim ve hic birsey olmadi. Acaba nerede yanlis Yaptim

Not: biraz karistirdim disc dizini yanlis diyor ama kesinlikle dogru.. yazdim yukarida ayrintisi ile.

Flash markam 2 GB Hp v120w

Sukur hallettim... Ugrasmayinca olmuyor maalesef. Paylasayim:

Win 7 kullananlar icin;

Ilk olarak PentoUSB yi sag tiklayin > Ozellikler > Uyumluluk > Service Pack 3

ayni islemi LiveXP.bat a da uygulayin...

Sonra 1 yazin entere basin > Dosya yolunu tam yazin (Ben bilgisayarim> C: nin icine direk attim rarli dosyayi (tamamini) )

2 yazin entere basin Flashin yolunu belirtin (Benim Flashim D: olarak goruyordu..)

Sonra yukarida verilen bilgide 4 olarak deil 5 olarak yapin (4 partition aciyor)

Yani yapicagimiz 5 e basip entere basmak ..
1 >
2 >
5 >

Eger dosya yollarini dogru yaptiysaniz bu islem sonucunda hazirdir.. Ben baayaa ugrastim cozumu cok basitmis fakat. `` ugrasmayinca olmuyor ``

Iyi Gunler.

ertooth

Üye
Bende FormatEx Error[11]: An Error Occurred Formating the Drive verdi..

hiç gerek yok arkadaşlar... Programın alt kısmındaki File copy options bölümünden enable file copy işaretleyip overwrite always i seçin dosyalar kopyalanmaya başlayacaktır... artık kullanıma hazır yalnız almanca

myefsane

Üye
Bir türlü çalıştıramadım adım adım resimli gösterseler süper olacak.

merhaba usb bellege windows kurmamız gerekiyormu yoksa sadece nasıl yapılırdaki işlemleri yaparak direk kullanabiliyormuyuz .