Usb otg

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maklube

Üye
    Konu Sahibi
Usb otg
Telefonun kutusunda boyle bi kablo cikti daha yeni gordum. Sormak istedigim bu kablo tam olarak nedir ne ise yarar ? Telefona usb port ekliyo sanirim birde her usb donanimi kullanabilir miyim ? Cihaz C6-01

aykutozkann

aykutozkann

Üye
Forumda aratırsan kablo ile neler yapılabileceğini ayrıntılı olarak anlatanlar oldu. C6-01 de kutuda gelme başlamış mı o kablo. daha önce yoktu.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
benim 701 den bile çıkmadı ama ne işe yaradığını bilen anlatan biri olursa alıp kullanabilirim

u_cosar

u_cosar

Üye
Otg kablosu ile flash mouse klavye gibi cihazları telefona bağlayabilirsin

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Flash bellek bağlayabilirsin, fare klavye gibi donanımlar bağlanabilir hatta diğer cihazlarla usb den şarj paylaşımı bile yapılabilir.
not: her mouse olmayabilir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bilgi için :tşk: klavyeyle mesaj yazmak daha kolay olucak kablolar ne kadar fiyat bilen var mı?

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
internette otg kablosunun 35 tl olduğunu görmüştüm bi zamanlar şimdi durum nedir arastırmk lazım

maklube

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi icin herkese tesekkurler. Tv kablosuyla klavye bagladim pc gibi kullaniyorum :D

theseusx

theseusx

Üye
ben de E6 da kullanıyorum klavye, kablosuz mouse, flash bağlayabiliyorum. Flashı görmüyorsa biçimlendirin nfts olarak görür. Ben netten hm usb kablosu hem de hdmi kablosunu 10 tl ye aldım orjinal açık arttırmayla.

aykutozkann

aykutozkann

Üye
Bilgi icin herkese tesekkurler. Tv kablosuyla klavye bagladim pc gibi kullaniyorum :D

sen bu tv kablosu mu, üstad sen bu cihazı nereden aldın bunların hepsi kutudan mı çıktı. ?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
ben de E6 da kullanıyorum klavye, kablosuz mouse, flash bağlayabiliyorum. Flashı görmüyorsa biçimlendirin nfts olarak görür. Ben netten hm usb kablosu hem de hdmi kablosunu 10 tl ye aldım orjinal açık arttırmayla.

arkadaşım yanlışın var yalnızca fat32 formatını görür flash disk te iken ;) harddisk bağlıyosanız o da fat32 olmalı...
mouse klavye hatta ikisi tek alıcıysa ikisinide görüyor ;)
usb çoklayıcı bağayabilirsiniz böylece daha çok şey bağlayabilirsiniz ;)
he bide nette en ucuz burdan alabilirsiniz 15 güne gelir en fazla :))

başka merak ettiğiniz bişey olursa buralardayım ;)

theseusx

theseusx

Üye
arkadaşım yanlışın var yalnızca fat32 formatını görür flash disk te iken ;) harddisk bağlıyosanız o da fat32 olmalı...
mouse klavye hatta ikisi tek alıcıysa ikisinide görüyor ;)
usb çoklayıcı bağayabilirsiniz böylece daha çok şey bağlayabilirsiniz ;)
he bide nette en ucuz burdan alabilirsiniz 15 güne gelir en fazla :))

başka merak ettiğiniz bişey olursa buralardayım ;)

Pardon haklısın fat 32 olmalı. Yalnız nette en ucuz diye taa e-bay den kablo alınmaz. nette arama yapın türk açık arttırma sitelerinde de var. şu anda burada nereden aldığımı yazamıyorum reklama girer diye ama 10 tl ye alabilirsiniz arkadaşın verdiği linkteki kabloları. teşekkürler.

slant1111

slant1111

Üye
c6-01 de usb otg kablosu,ilginç

hakan_710

hakan_710

Üye
bende fazladan iki tane var isteyen olursa 10 tl den verebilirim (kargo alıcıya ait olmak koşuluyla) isteyen ulaşsın

benighted

benighted

Üye
c7 telde onceden flash taktigimda sorun yoktu belleye gectikten sonra her taktigimda cok fazla guc harciyor gibi hata veriyor bazen rest bile atiyo tel herkeste boylemi oldu yoksa flashta mi bi sey var

KxTR79

KxTR79

Üye
harbi 701 den bile çıkmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt