Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Usb İle Sarj etme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AliHadiOzturk
Üye
Konu Sahibi
Usb İle Sarj etme
Arkadaşlar ben telefonumu Arada sırada'da olsa pc den sarj ediyorum fakat, sanırım sarj olmuyor usb ye taktığımda daha fazla sarj olduğu halde çıkardığımda daha az sarj oluyor neden ? Ya da bana öyle geliyor artık bilmiyorum size soruyorum. ? ?
VKUCUKSAHİN
Üye
bilgisayar'a bağlamadan önce depolama moduna al, taktıktan sonra ovi suite moduna alırsın o zaman şarj oluyor
bazen ilk takmada olmuyor bazı bilgisayarlarda hiç olmuyor uğraştırıyor benimki garip biraz mesela laptopumda takınca olmuyor önce nokia suite ve bearshare açılıyor telefon bağlanıyor ama şarj olmuyor ya da birkaç dakika sonra olmaya başlıyor çıkarıp tekrar takınca oluyor
bazen ilk takmada olmuyor bazı bilgisayarlarda hiç olmuyor uğraştırıyor benimki garip biraz mesela laptopumda takınca olmuyor önce nokia suite ve bearshare açılıyor telefon bağlanıyor ama şarj olmuyor ya da birkaç dakika sonra olmaya başlıyor çıkarıp tekrar takınca oluyor