usb ile mağazadan app yukleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

killlerman

Üye
    Konu Sahibi
usb ile mağazadan app yukleme sorunu
l520 yi pc ye bağlı halde mağaza telefonu neden bulamıyor acaba

Sir Ketmut

Sir Ketmut

Üye
Sorunu pek anlatamamışsınız ama anladığım kadarıyla sorun şu olabilir pc'niz Vista,Xp yada daha alt bir işletim sistemi sürümü kullanıyor yada Pc'nizde Lumia driverleri bulunmuyorsa Pc telefonunuzu görmeyebilir. Lumia 520 cihazınız için internetten driver indirebilirsiniz. Halen telefonunuz Pc tarafından algılanmıyorsa başka bir usb porta veya başka bir pc'ye takın. Halen algılanmıyorsa sorun telefonunuzdadır.

killlerman

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:
hayır usb de sorunum yok windows phone.com da telefonunuz bağlanılıyor mesajı geliyor ama bulamıyor sonra email adresine gönderildi ordan indir yazıyor kardeş

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
:tşk:
hayır usb de sorunum yok windows phone.com da telefonunuz bağlanılıyor mesajı geliyor ama bulamıyor sonra email adresine gönderildi ordan indir yazıyor kardeş
Windowsphone.com un gönderebilmesi için telefonun kilit ekranının bazen açık olması gerekiyor ve olayın usb ile hiç bir alakası yok. Yine telefonunda indirme başlayacak. Başlamıyorsa gelen maildeki linke tıkla öyle indir

brk-rtrk

Üye
O olayın USB ile alakası yok. Siz oradan gönder dediğinizde eğer telefonunuzda "Telefonumu Bul" açıksa ve telefon internete bağlıysa uygulama direk iner ve kurulur.

emz

emz

Üye
O istediğiniz bilgisayara bağladım hadi indir olayı yok bunlarda. Eski nokialar öyleydi. Bu siteden tıklarsanız uzaktan link atar kendi yükler internete girince . Ya da mail atar basar indirirsiniz. Belki win 8.1 ile metro arayüz için wp uygulaması kullanırsanız olabilir. O daha kapsamlıydı. Oradan telefonu tamamen kontrol ediyorsunuz ancak uygulamayı bilgisayardan kuramazsınız diye biliyorum :oke:

Üst Alt