velmon Üye kanka bende hafıza kartında denedim ama olmadı hafıza kartında disk kormasını nasıl kadırıcaz acaba .... şimdiden teşekürler
kanka bende hafıza kartında denedim ama olmadı hafıza kartında disk kormasını nasıl kadırıcaz acaba .... şimdiden teşekürler
velmon Üye tırnak olayını biliyorum yaptım gene olmadı .... yeni mc sd aldım gene olmadı şunun bir çözümü yok mu yha :S:S:
tırnak olayını biliyorum yaptım gene olmadı .... yeni mc sd aldım gene olmadı şunun bir çözümü yok mu yha :S:S:
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi Allah Allah... Herşeyi anlattığım şekilde yapıyorsan bir sorun olmaması lazım...
Ali279 Üye Olmuyor kardeş --------------- Ekleme --------------- Herşeyi denedim olmadı. --------------- Ekleme --------------- Ue gazi kardeş yardım
Olmuyor kardeş --------------- Ekleme --------------- Herşeyi denedim olmadı. --------------- Ekleme --------------- Ue gazi kardeş yardım
01cengiz Üye Korumamak istiyoruz kardeşim bu ne böle disk yazamya karş ı korumalı diyo hemde bu hafıza kartında nasıl kaldırılıyo onu paylaşın :SS
Korumamak istiyoruz kardeşim bu ne böle disk yazamya karş ı korumalı diyo hemde bu hafıza kartında nasıl kaldırılıyo onu paylaşın :SS
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi 01cengiz' Alıntı: Korumamak istiyoruz kardeşim bu ne böle disk yazamya karş ı korumalı diyo hemde bu hafıza kartında nasıl kaldırılıyo onu paylaşın :SS Genişletmek için tıkla ... Emir vaki konuşmalarınızla hiçbirşey elde edemiyeceğinizi uınutmayınız...
01cengiz' Alıntı: Korumamak istiyoruz kardeşim bu ne böle disk yazamya karş ı korumalı diyo hemde bu hafıza kartında nasıl kaldırılıyo onu paylaşın :SS Genişletmek için tıkla ... Emir vaki konuşmalarınızla hiçbirşey elde edemiyeceğinizi uınutmayınız...
benzersiz_90 Üye dostum tamm çok güzel anlatmışsın uyguladım hepsini ama degiştirlmiyr yani son aşamada 3 ondalık yapılamıyo çıktıgın anda eski haline geri dönüyor lütfen yardımcı olurmusn ? bu yazma işini kaldıralım şu diskten .. bekliyrm çok acil tşk ederim ...
dostum tamm çok güzel anlatmışsın uyguladım hepsini ama degiştirlmiyr yani son aşamada 3 ondalık yapılamıyo çıktıgın anda eski haline geri dönüyor lütfen yardımcı olurmusn ? bu yazma işini kaldıralım şu diskten .. bekliyrm çok acil tşk ederim ...