TheNightMare.
Üye
-
Konu Sahibi
-
usb adı yazıyormu flaşh belleği takınca ?Merhaba;
pc ye usb den format atmak istiyorum ama anakartim usb den format i destekliyormu bilmiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resimde ki gibi 1st boot deviceyi denedim usb yoktu ama boot from device var en altta usb den format atmak o olabilir mi
teşekkürler...
henuz denemedimtam olarak nerede yazacak usb adiusb adı yazıyormu flaşh belleği takınca ?
onu denemezsen nerden bileceğiz mesela benim 14 yıllık pc yi dün usbden formatladımhenuz denemedim
hata veriyor denedim bir kaç defa sistem baştan başladı.Bilgisayarınız açılıyorsa setuptan da kurabilirsiniz aslında.
orda herhangi birinde görürsün mesela kingston yazarhenuz denemedimtam olarak nerede yazacak usb adi
onu denemezsen nerden bileceğiz mesela benim 14 yıllık pc yi dün usbden formatladım
hata veriyor denedim bir kaç defa sistem baştan başladı.
orda herhangi birinde görürsün mesela kingston yazar
windows 8.1sakin olun genşlerben geldim ben usb den atıyorum
öncelikle hangi sistem atıcaksın win 7 yada win xp
ne yapcan onu yafwindows 8.1
benim baskaÖyleyse yüklediğin işletim sisteminde olabilir. Ben geçen flas belleğe win 7 yi kurdum. öyle format atmak istedim bilgisayar görmedi. Ardından win 8.1 i kurdum flasha bilgisayar gördü .
Önce verdiğin cevaplar adam akıllı anlaşılır olusn, daha sonra gel buraya yardım iste...benim baska
iso dosyasini bir programla atiyorumne yapcan onu yafwin 7 at o karışık
usb ye format dosyalarını nasıl atıyorsun ?
yalnis birsey mi soyledimÖnce verdiğin cevaplar adam akıllı anlaşılır olusn, daha sonra gel buraya yardım iste...
tmm gençler kavga yok.Önce verdiğin cevaplar adam akıllı anlaşılır olusn, daha sonra gel buraya yardım iste...
bu konuyu biliyorum kopyala yapistir yapmis olmalisin
yararlı olması yeterlibu konuyu biliyorum kopyala yapistir yapmis olmalisin
burdan olmazzwindows 8 i nerden buldun link atarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?