PriZm
Üye
-
Konu Sahibi
-
Belki chkflsh.exe bozulmuştur
- - - Eklendi - - -
ayrıca sağ üstte çıkan tara ve sorunu düzelt var denedinmi
virüs de olabılir.tam sistem taraması yap
tanımı düzeltelim. flash temizleyici değil. genel olarak flash ve cd dvd yoluyla bulaşan pc deki virüsleri temizlemek için kullanılır. her türlü virüse etkinliği vardır amaCombofix aslında bir flash bellek virüs temizleyicisidir. Ama virüs dışında bana başka flash bellek hatalarımın çözümünde de yardımcı oldu. Umarım işine yarar.
1.Dosyayı indir
2. Çalışırtır( flash belleğini bilgisayarına tak sonra klasörü aç ondan sonra çalıştır.) Dediğim gibi yapmazsan olmaz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tanımı düzeltelim. flash temizleyici değil. genel olarak flash ve cd dvd yoluyla bulaşan pc deki virüsleri temizlemek için kullanılır. her türlü virüse etkinliği vardır ama
flash takılı olursa onuda temizler temizlemez demiyorum.
baş düşmanı amvo.exe dir.
NTFS,Fat32 Ve ExFat olarak biçimlemeyi denedim.Şuanda ExFat olarak biçimli.Telefonda gayet rahat otg olarak kullanılabiyor.Usbnizi nfts veya fat32 veya diğer şekillerde biçimlendirmeyi denediniz mi ? Gerçi usblerde sorun yoktur. Pcniz masaüstümü ?
usb sürücülerini güncellemeyi denediniz mi ?
NTFS,Fat32 Ve ExFat olarak biçimlemeyi denedim.Şuanda ExFat olarak biçimli.Telefonda gayet rahat otg olarak kullanılabiyor.
işin ilginç tarafı Bu sorun Windows 7'de de vardı.Bir tek Ubuntu Linux'da yoktu.Gerçekten ilginç.
Birşey Windows ile çakışıyor ve ilk mesajdaki hata mesajını veriyor.Ama neyden kaynaklanıyor anlamadım.Sanki usb yi harddisk portunda görüyormuş gibi bir hata veriyor
Anladin ilginc. Masaustumu pc? Anakartini yazarmisin modelini. Laptopsa marka model yazarmisin
usb driverlarında eski driver dene.
güncel olanda bir belliki bir sıkıntı var
değiştir o zaman
Usb driverı kurmamıştım Windows kendisi yüklemişti
değiştir o zaman
Yarın pc yi açarsam bi bakayım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?