Silinen Üye 2613395
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Düzenleme yapıldıÜrünlerin modellerini ve fiyatlarını yazın ki F/P olarak değerlendirelim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
32 gb olan ürün bu ise yorumlarda 20mb okuma 4.5mb yazma denmiş yavaş ve usb 2.0 bu markayı tavsiye etmiyorum.
Arkadaşım getirdi bilgisayara taktık fofograf atacaz zor gidiyor ateş gibi ısındı rezaletti ama bu seriyi kullanmadım...
16 gb olan üründe bu ise usb 3.0 hızları, 50 mb okuma 6 mb yazmaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
16 gb lık olanı derim . Yazma hızı yüksek . Fiyatı da uygun.
Kingston daha başarılı bir marka.
İkisini de alma dur sana daha iyi bir tavsiyede bulunalım bekle birazDeğerli yorumlarınız için teşekkür ederim
Şu an için uygun olan onlar var bana ve biraz da acil dediklerine baktım yorumlarını okudum iyiler ama yarın kargoda olsa en erken 2 güne gelecek. Yine de düşünüp ilgilendiğin için teşekkür ederim.İkisini de alma dur sana daha iyi bir tavsiyede bulunalım bekle biraz
F/P olarak 38 lira ücretsiz kargo 32 gb.
Bu da daha yüksek hızlı ücretsiz kargo 44 lira 32 gb.
Dediğin diğer markaları da hafızaya attım eyvallahİlla ki Kingston ya da hi-level den birisi olacaksa, tabi ki de kingston daha iyidir. Ayrıca Hi-level ile ilgili şikayetler görmüştüm özellikle micro sd kart bakarken.
Eğer uzun ömürlü olsun istiyorsanız; Silicon Power, Toshiba ve Sandisk gibi F/P oranı yüksek markalara bakın.
2007 de 25 liraya almıştım, halen kullanıyorum 4 gb boyutunda ve yazma hızı 2.5 mbEn iyisi Kingston kaliteli
Sandisk aldık da ne oldu 150 mb hız vardı parçalandı bozuldu çin bozuntusu2007 de 25 liraya almıştım, halen kullanıyorum 4 gb boyutunda ve yazma hızı 2.5 mbSandisk 5 -10 kat daha iyidir
Hangi modeldiSandisk aldık da ne oldu 150 mb hız vardı parçalandı bozuldu çin bozuntusu
Sandisk dual 32 GB micro otgHangi modeldi
Diğerleri çin malı olmasın neresi çin
Sandisk dual 32 GB micro otg
150mb sn okuma hızlı
Çin malı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?