USB Bellek Yazma Korumasını Kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

hqaya

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
USB Bellek Yazma Korumasını Kaldırma

İnternet Cafe’ye gittiğinizde flash belleğinize ödev atmaya çalıştığınızda:
“Disk yazmaya karşı korumalı. Korumayı kaldırın yada başka bi disk kullanın.”
hatası çıkıyor olabilir.
İnsanların flash bellek kullanımını engellemk benim mantık çerçevemde herhangi bir yer bulamadı.

Fakat flash bellekleri cafede kullanamaz hale gelmemiz canıma tak etti.Kendilerine rahatsızlığımı söylememe rağmen herhangi bir işlem yapmadılar.

Arkadaşlar en sonunda bir programcı arkadaşım benim bulduğum çözümü klavyeye döktü ve bir program yazdı. Trakya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinde okuyan -artık mezun olmuştur herhalde :) - Serdar’a buradan teşekkür ediyorum.

Bu program kafedeki flash bellek korumasını kaldırıyor üstelik:

-Katıt Defteri yasağı
-Komut Satırı Yasağı
-Kısıtlı hesap

sorularına takılmadan.

+ Size bir de bonus benden:

Bazı kafeler DU Limiter ile hızlara limit koyuyorlar.
Bu programları, Görev Yöneticisi devre dışı olduğu için, sonlandıramıyorsunuz.

Paketin içine dahil ettiğim Process Explorer ile bu sorunun da kökünü kazıyabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: SHS ve Reşwan

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

hqaya

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Önemli Değil

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Hmm çok güzelmiş ama benım için kötü çünkü:bizim burda int cafe dede aynı olay var orda odev çıkartmakta biraz pahalı mahalledekı cocuklar benden cıkarıolar daha ucuza cıkarıorum aman bunu duymasınlar valla ocama incir aacı dikersin :) :) :) :)

SHS

SHS

Üye
Yani internet cafedeki müzik dosyalarını da atabilir miyim? Daha önce bu şekilde bi arşiv oluşturmuştum. Şimdi kopyalamaya karşı korumalı

----------Eklendi @ 22:18:25 ---------- Yazıldı @ 22:17:31 ----------

Diyor bunuda halledebilir miyim bu programla??

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Şimdiki cafeler bunu yapmazlar çoktandır kalktı, sizin ordaki cimriler paraylamı almış dosyaları ki.. para ile satıyorlar. Hiç gitmem ondan iyi

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bizim burdaki kafeler korumayla falan uğraşmıyorlar öndeki usb slotlarını söküyorlar anakarttan tamam işte istediğin kadar uğraş koruma kaldırmakla :D

SHS

SHS

Üye
Yani burdakiler böyle cafenin kendi dosyalarından atayım diyorum kopyalanamıyor, korumalı diyor.. O zaman niye koyuyon mp3leri, filmleri?

----------Eklendi @ 23:31:15 ---------- Yazıldı @ 23:29:39 ----------

Bazısı diyor; sen söyle istediklerini ben bulayım, e ben senle niye muhattap olayım? Hazır cafede var, izin verde bizde de olsun :D

hqaya

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar internet cafede işe yarıyor herkese kolay gelsin :)

mnight

Üye
program nerde ben bulamadımda

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Link kırık hüseyin yenilermisin

Poibos_Apollon

Poibos_Apollon

Üye
Link Ölmüş Lazımdıda bana pf :(

abandonware

abandonware

Üye
bu önlemi daha çok gençlerin cafedeki oyunları flasha attıkları için yapıyorlar.

Üst Alt