Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Usb bağlantısında Telefon hafızasını kapatma
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Godfather
Üye
Konu Sahibi
Usb bağlantısında Telefon hafızasını kapatma
Piranha zuma yı bilgisayara bağlıyorum telefon hafızasıda geliyor bilgisayarıma Ben sadece hafıza kartının gelmesini istiyorum bunun için program yada bişey varmı ne yaparsak sadece hafıza kartı gelir
Mehmet
Emekli Yönetici
Veri aktarma ve toplu depolama birimi diye bişey yokmu piranada
Godfather
Üye
Konu Sahibi
Var veri aktarmayı seçiyorumda hem hafıza kartı hemde telefonun kendi hafızası geliyor pc ye ben sadece hafıza kartı gelsin istiyorum
izmirligenc
Üye
ikiside gelioyormus iste hasan derdin ne senin ne yapacan ole sadece hafiza kartini gosteren program hic denk gelmedim
Godfather
Üye
Konu Sahibi
ÖLe gerekiyor abi yaa bir iş için
Aziz™
Üye
öyle bir şey programla mümkün olmayabilir Hasan.bilgisayarımda ikiside çıkarılabilir disk olarak mı görüküyor
Godfather
Üye
Konu Sahibi
Abi yok sadece hafıza kartı gerek Onu kapatamazmıyız yaa
Aziz™
Üye
ya şimdi sen kabloyu bağladığında her iki hafızada ne şekilde gözüküyor onu diyorum.normalde hafıza kartları bilgisayarım'da çıkarılabilir disk olarak gözüküyorya bunlar nasıl gözüküyor
Godfather
Üye
Konu Sahibi
2side öle gözüküyor
Mehmet
Emekli Yönetici
Kır at nasıl telefon öyle millet birini bulamaz sen 2 sini bulmuşun nazlanıyosun
Aziz™
Üye
şimdi hasancım bilgisayarım.telefon hafızasının olduğu diske gel.seçenekler-donanım-özellikler-sürücü-devre dışı bırak seçeneği var onu bir dene bakalım
Godfather
Üye
Konu Sahibi
Evet öbür teldede tel hafızası yok diye şikayetçiydim
şimdi hasancım bilgisayarım.telefon hafızasının olduğu diske gel.seçenekler-donanım-özellikler-sürücü-devre dışı bırak seçeneği var onu bir dene bakalım