Usb bağlantısında Telefon hafızasını kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Usb bağlantısında Telefon hafızasını kapatma
Piranha zuma yı bilgisayara bağlıyorum telefon hafızasıda geliyor bilgisayarıma :) Ben sadece hafıza kartının gelmesini istiyorum bunun için program yada bişey varmı ne yaparsak sadece hafıza kartı gelir :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Veri aktarma ve toplu depolama birimi diye bişey yokmu piranada:ehe

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Var veri aktarmayı seçiyorumda hem hafıza kartı hemde telefonun kendi hafızası geliyor pc ye ben sadece hafıza kartı gelsin istiyorum :D

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ikiside gelioyormus iste hasan derdin ne senin ne yapacan ole sadece hafiza kartini gosteren program hic denk gelmedim:hmmm

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
:D ÖLe gerekiyor abi yaa bir iş için :D

Aziz™

Aziz™

Üye
öyle bir şey programla mümkün olmayabilir Hasan.bilgisayarımda ikiside çıkarılabilir disk olarak mı görüküyor

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Abi yok sadece hafıza kartı gerek :D Onu kapatamazmıyız yaa :D

Aziz™

Aziz™

Üye
ya şimdi sen kabloyu bağladığında her iki hafızada ne şekilde gözüküyor onu diyorum.normalde hafıza kartları bilgisayarım'da çıkarılabilir disk olarak gözüküyorya bunlar nasıl gözüküyor

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
2side öle gözüküyor :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kır at nasıl telefon öyle millet birini bulamaz sen 2 sini bulmuşun nazlanıyosun

Aziz™

Aziz™

Üye
şimdi hasancım bilgisayarım.telefon hafızasının olduğu diske gel.seçenekler-donanım-özellikler-sürücü-devre dışı bırak seçeneği var onu bir dene bakalım

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
:ehe Evet öbür teldede tel hafızası yok diye şikayetçiydim :D

--------------- Ekleme ---------------

şimdi hasancım bilgisayarım.telefon hafızasının olduğu diske gel.seçenekler-donanım-özellikler-sürücü-devre dışı bırak seçeneği var onu bir dene bakalım

Tamam abi :)

--------------- Ekleme ---------------

Yaptım :s Sadece telin hafızası kalıyor yani hafıza kartını kapatmış oluyoruz :S

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hasan kardeşim öyle bir yazılıma şuana kadar hiç rastlamadım...Farklı yolları dene...

haltie

haltie

Üye
hasan bulmuşun arama:ehe

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
:ehe Galiba olmaz böyle bişey :D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Tövbe Estağfurullahhhh .. derdin ne be çocuk , daha ne istiyorsun . keşke bizde de tel hafızası görünse :ehe

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
sen bi tane kart okuyucu al :ehe onu kullan

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
:D Gerek kalmadı buna :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt