USB Bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
USB Bağlantısı
merhaba arkadaşlar ben nokia lumia 925 telefonumu windows xp bilgisayarıma bağlıyorum ama dosyaları göremiyorum resim müzik vs. atamıyorum. Bilgisayara bağlayınca gelen driverları yükledim en son Nokia Lumia 925 (RM-892) diye bir driver çıktı bilinmeyen aygıt olarak bunu kaç defa denediysem de yükleyemedim hep başarısız oldu diyor ne yapmam gerek bilenler bi aydınlatırsa çok sevinirim

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Ekran kilidini açıp bağlamayı dene. Veya telefonu kapat aç. Basit çözümler gibi olabilir ama çoğu zaman işe yarar :ehe

brk-rtrk

Üye
Xp de biraz uğraştırıyor. Mtp sayesinde görebiliyorsun dosyaları. Ancak o xp de yok. yükleyince oluyordu. Ben öyle yapmıştım xpdeyken

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Xp de biraz uğraştırıyor. Mtp sayesinde görebiliyorsun dosyaları. Ancak o xp de yok. yükleyince oluyordu. Ben öyle yapmıştım xpdeyken
Nasıl yükleyebilirim anlatır mısın
Ekran kilidini açıp bağlamayı dene. Veya telefonu kapat aç. Basit çözümler gibi olabilir ama çoğu zaman işe yarar :ehe
Çok denedim telefonu aldığımdan beri hiç bağlayamadım sorunu bilen olmazsa Windows 8 yukluyecgm

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye

Çok denedim telefonu aldığımdan beri hiç bağlayamadım sorunu bilen olmazsa Windows 8 yukluyecgm
XP öldü zaten. Eğer destekliyorsa senin bilgisayarın kesinlikle Win8'e geç derim.

brk-rtrk

Üye
O sıra birçok yöntem denedim birisi olmuştu. Aradan 2 sene falan geçmiş olunca hatırlamıyorum. Ama internette anlatılan yöntemler ile bulmuştum ben çözümü

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Sp3 u yüklersen görecektir kardeş

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Nokia ya ait tüm driverleri kaldırın pc yi yeniden başlatın ve tekrar kurun umarım düzelecektir

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8.1 kurdum bilgisayara sorun düzeldi bağladım direk Windows phone olarak geldi :) yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar çok teşekkür ederim konu kilitlenebilir

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
bende bağlanamadım nokia 1520 var pc xp hata veriyor driver istiyordu nasıl bağlanacağım yaw mtp device nerden yüklenir?

Son düzenleme:

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
bende bağlanamadım nokia 1520 var pc xp hata veriyor driver istiyordu nasıl bağlanacağım yaw mtp device nerden yüklenir?
Xp görmüyor arkadaşım ben kaç ay uğraştım illa Windows XP den kurtulman lazım :)

• Beğen
Tepkiler: infazcı
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Media player 11 kurun bence yada internetten sp3 lü windows Xp indirip formatlayın pc yi

• Beğen
Tepkiler: infazcı
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
Media player 11 kurunca ne oluyo peki?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
En iyisi bunlarla uğraşmaktansa ya win 8.1 yükleyin
ya da sisteminiz uygun ise windows 10 yükleyin sorun bitsin.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
sağlam link verin indirelim şu media player 11,i

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Dener misin? Olmadıysa yenisine bakarız

Üst Alt