usb baglama, hen, easy debian???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

talha96

Üye
    Konu Sahibi
usb baglama, hen, easy debian???
arkadaslar forumda gezerken bazi seyler gordum ama anlayamadim. rica etsem bana anlatir misiniz?
1) easy debian ne ise yarar, microsd almadan yuklenir mi?
2) h-e-n ne ise yarar nasil yuklenir?
3) n900e usb baglanabiliyor mu? baglaniyorsa hangi aparatla telefona baglariz?
simdiden tesekkurler:d:

denizci535

denizci535

Üye
easy debian kurmak demek h-e-n calistirmaktir... easy kurulumunda bircok program kurulur... h-e-n demek 1tb hardiskleri vs okumak icindeki verilere ulasmak icindir... eger boyle bir niyetin varsa kur hic bekleme... hurmetler...

--------------- Ekleme ---------------

googleye h-e-n n900 kurulum diye yaz cikacaktir...

disconnect4141

disconnect4141

Üye
Linke gir extra develi indir. Telefona kur. Uygulama yöneticisine birsürü program eklenicek. Bunların arasında h-e-n 0.3 dediğimiz ve kernel power v46 var. Bu ikisini kur telefona reset at. Eski windowslardaki gibi yazılar akarak açılacaktır. Hiç elleme daha sonra heni çalıştır. Gerekli adımları izle usbyi tak. Kolay gelsin. Ayrıca cpuyu 1150 mhz yapmak için gereken cpuqui yazılımı vsde ekleniyor.

osmanayman

osmanayman

Üye
uboot-kernel-power v46 kurdum fakat yazılardan sonra telefon kapanıyor kerneli flashladım düzeldi. Acaba telefonda multi-boot, android vs kurulu olduğu için mi hata veriyor?

disconnect4141

disconnect4141

Üye
enhanced linux kernel power user
enhanced linux kernel power user (obsolete)
enhanced linux kernel power use(settings)

Bunları birde heni yükle. Bazı harddiskler flashbellekler için easy debianda lazımçç

--------------- Ekleme ---------------

Fare calistirmayida basardik ancak webte gezerken sadece yazilari secebiliyorum tiklama yapilamiyor cozumunu bilen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt