USA`dan unlocked nokia 2630 aldim TR`de kullanamiyorum. Yardim lutfen?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Phoneix78

Üye
    Konu Sahibi
USA`dan unlocked nokia 2630 aldim TR`de kullanamiyorum. Yardim lutfen?
Bundan birkac ay kadar once is icin amerikadaydim. Telefonumda meydana gelen bir problemden dolayi bestbuy dan unlocked modeller icerisinden nokia 2630 aldim. Turkcell sim kartim ile orada cok rahat kullandim fakat Turkiyeye gelince telefon calismadi sim card lock gibi bir hata verdi. Benden internetten konuyu biraz arastirdim birkac program bulup telefonun imei numarasini deneyerek bir unlock code bulmaya calistim basarili olamadim. Telefonu Turkiyede kullanmak icin ne yapmam gerekli? Ankarad ikamet ediyor ve yardimlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkur ederim.

kur

kur

Üye
unlock olmasi demek usa da telefon sirketlerinde calismasi demektir.Tukcell hattida roaming olarak usa da yada dunyanin herhangi bir ulkesinde calisir.USA dan alinan telefon usada calisir.Turkiyede calismasi icin KAYIT ALTINA ALINMALIDIR.1-telefon faturan 2-pasaportun ve telefonunla beraber en yakin Turkcell -EXTRAYA git.telefonunu kayit altiina alirlar .
Gule gule kullanirsin.
NOT:usada KDV %9 BURDA 18 AVRUPADA 19 .demekki TEL VE bilgisayar usa daha ucuz.:bye2:

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Telin her karta çalışması için unlocked kodunu kırdırmalısin.

Phoneix78

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun herturlu yasal islemi gerceklestirilmis ve kayit altina alinmistir. Bu konuda operator ilede gorustum kayit ile ilgili bir sorun yok dediler. fakat buna ragmen kullanamiyorum. sim card restriction denilen kilitten bahsediyorlar bunlardan bazilarini denedim ama bir ise yaramadi. Ankarada bu sorunu nasil cozebilirim. Tekrar tesekkur ederim.

kur

kur

Üye
Kayitli olduguna gore;telefonunuz kesinlikle unlock degil(unlock olan teller usada butun tel.operatorlarinda calisirdi)
simcard restriction:belli bir telefon operatorune locked (kitlenmis)telefon demektir.
ACTIRMAK KOLAYDIR:herhangi bir telefon tamircisi bulundugunuz sehirde kolayca halleder.
veya (unlock mobile)free internet sitelerinden yararlanabilirsiniz.:bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...