Ürün Kodu! (anna yükleyenler baksın 1dk)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
Ürün Kodu! (anna yükleyenler baksın 1dk)
bilende bilmeyende konuşuyo allahım anna yükleyip sorun yaşamayanlar bilgi verebilir mi? türkiye yayınlanmadığı için sanırım bizim ürün kodlarımızda ondan yok en azından benim ki yok ..

bende 059D954 ürün kodlu beyaz N8 var . euro2_wh_germany(0599820) mi yüklemem gerekiyo ? yani rengine göre ;;

beyaz olanlar = wh
siyah olanlar = dg
mavi olanlar = blu
truncu olanlar = or
yeşil olanlar = gr

kısaltmaları olanlar

bu mantıkla mi yükledi türkçe dil destekli (euro2_germany) annaları yükleyen arkadaşlar?? yoksa Ürün kodlarına göre mi?

teşekkürler.

talhayar

talhayar

Üye
ürün kodu sıkıntı değil kardeşim.telefonun rengine göre seçeceksin. konuda vermiş olduğun kısaltmalar doğru o şekilde seçeceksin. mesela benim n8 im mavi n8, bundan dolayı ben euro2_blu yu indirdim kurdum sorunsuz çalışıyor.ayrıca türkçe. yükleyebilirsiniz, beklemenize gerek yok. =)

engin_erg

engin_erg

Üye
dostum zaten tr olmadığı için ürün kodu diyede birşey olamuyor ne yazıkki bu nedenle renklerine göre euro2 germany yazılımını kurduk zaten oda türkçe tek sorun saat ayarlarını otomatik güncellemeye aldığımda 1 saat geriye gidiyor

time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
saol bende öyle tahmin etmiştim son bişey bu annalar arasında fark olma ihtimali varmı yani euro2_germany yükleyip türkçe kullanan ile tükçe çıktığında yükleyen arasında fark olur mu?

----------Eklendi @ 00:59:12 ---------- Yazıldı @ 00:57:36 ----------

anlaşılmıştır ilgilenenlere teşekkürler :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yok cnm ole bişi olmaz

tuzluca76

tuzluca76

Üye
bende almanya var klavye dahil sorunsuz türkçe :) mesela bunu telden yazıyorum :)

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
Evet sıkıntı olur oviden yararlanırken bazı uygulamalar ülkelere göre ücretli veya ücretsiz.seninde almanyaya göre değişir

SilentOne

SilentOne

Üye
ne var bnde telden yazıyom suan ve sanki şarj süresi daha uzamış

karasahinemre

Üye
aynen flashtan bu yana düşmedi daha hala :D

Anußis

Anußis

Üye
bende sadece euro2_Wh kurdum yanında germany falan yazandan değil . ama türkçe ayrıca qwerty klavyede bile ş,ı,ğ harfleri mevcut ... gayet başarılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...