ürün barkod , ülke kodları

Hangi market ?
İstanbul'da yerel marketlere bi bakam cumartesi günü
internette gördümde nerede satılıyor bilmiyorum. fanta ve siyah kula çıkartmış. cola turkayıda eledim capon malı diye. arkadaş önüne gelen şeyi satmışlar. herşeyi anlarımda hacı şakiri neden satarsın ne istedin hacılardan

Tepkiler: Silinen Üye 2625978

Baydırman

Moderator
Meysu cola varmış ama hiç görmedim

Meysu cola varmış ama hiç görmedim
nerede yaşıyorsunuz kurban olayım

hakmar ist de değilmiydi buyrun efenim şipariş verin ayağınıza gelsin
Mesaj birleştirildi:

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Ben hakmar ı angarada zannediyodum
Bizim bu yakınlarda yok yarından sonraki gün bi bakam
Bulursam alıp tadına bakam
Mesaj birleştirildi:

İstanbul'un Anadolu yakasında imiş
Ben Avrupalıyım ama Anadolu çocuklarının avrupali cucuguyum
Havada bulut meysu kolayı unut

Son düzenleme:
Tepkiler: 0sıfırcı ve DarkredBlue61
istanbulda olduğun halde nasıl bilmezsin al sana elhamdullillah de yada ya rabbi şükür.

angarada daha denk gelmedim marketlerde şu sıra 2.5 cola turka var ama oda capon malı diye almıyorum. gazlı içecekleri çok aramam. bir ara torkunun noon u vardı koli koli alıyordum onlardan ama onlarında tüketim tarihi 6 ay diye raflarda kalıyordu. o yüzden üretmiyorlar daha kutusu var. dün cola turkanın 1.5 lt sini gördüm ama yine almadım tabisi gider çamlıca alırım sarı kulasından

Baydırman

Moderator
Ben Angaralıyım

İstanbullu didin
aklımda öyle kaldı gimatta meysu kola var 2.5 lt 25tl filandı alıp getireyim istersen kolası hoşuma gitti aslında güzel gibi. birde sarıyerinkini deneyeceğim normalde çok içmem ama arada iyi oluyor.

Tepkiler: Baydırman

Baydırman

Moderator
aklımda öyle kaldı gimatta meysu kola var 2.5 lt 25tl filandı alıp getireyim istersen kolası hoşuma gitti aslında güzel gibi. birde sarıyerinkini deneyeceğim normalde çok içmem ama arada iyi oluyor.
Bir denemek lazım

Tepkiler: DarkredBlue61
Bir denemek lazım
denedim asıdı fazla ama güzel bence. 2.5 lt harici bulursam alırcam 24 tane filan. 2.5 çabuk bitenbirşey olmayınca gazıda kaçırıyor. sarıyerin kolasını içtim biraz daha tatsız sankı meysu iyi gibi. torku noondan sonra kesinlikle meysu kola derim

Tepkiler: Baydırman

Baydırman

Moderator
Yani zaten güzel bir şey de değil kola denen meret de illa alınacaksa yerli alınsın israille filistinle de alakası yok bunun her zaman yerli malı

Baydırman

Moderator
onun ne olduğu belli değildi ama güzeldi doğaldıda sözde olsa. alır içiyordum srekli. fakat 1.5 lt sini kaldırdılar sanırım satılmıyor diye
Yerli sağlam güzel bir şeyler çıkmıyor millet alsın

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
İsrail abd mallarını boykot edelim
Komili yağ ve koroplast buzdolabı poşeti de onlarınmış
Bu siteden bakarak
Gönül rahatlığıyla
Alabilirsiniz

Tepkiler: 0sıfırcı ve DarkredBlue61