her türlü iklime uyum sağlarız sorun değil:ehe
zaza Üye Konu Sahibi greenmile' Alıntı: her türlü iklime uyum sağlarız sorun değil Genişletmek için tıkla ... tabi tabi ben siverekten urfaya geldiğimde öldüğümü zannetmiştim (öldümde cehennememi geldim) dedim
greenmile' Alıntı: her türlü iklime uyum sağlarız sorun değil Genişletmek için tıkla ... tabi tabi ben siverekten urfaya geldiğimde öldüğümü zannetmiştim (öldümde cehennememi geldim) dedim
canturgay Üye ya senin termometre bozuk ya da santigrat değil fahrenayt ölçülü olandan ne yaptın 60-65
maxirabit Üye zaza' Alıntı: inanmazsan gel klima zar zor fayda ediyordu Genişletmek için tıkla ... Eyer evin her yeri tam anlamıyla güzel bir yalıtım yapıldıysa yeticek bir düzeyde odaya klimayı koyduğunda ne sıcak,ne de soğuk yüzü görürsün
zaza' Alıntı: inanmazsan gel klima zar zor fayda ediyordu Genişletmek için tıkla ... Eyer evin her yeri tam anlamıyla güzel bir yalıtım yapıldıysa yeticek bir düzeyde odaya klimayı koyduğunda ne sıcak,ne de soğuk yüzü görürsün
zaza Üye Konu Sahibi maxirabit' Alıntı: Eyer evin her yeri tam anlamıyla güzel bir yalıtım yapıldıysa yeticek bir düzeyde odaya klimayı koyduğunda ne sıcak,ne de soğuk yüzü görürsün Genişletmek için tıkla ... ev klima ile 38 derece falan ama tam öğle sıcağında güneşte dereceyi bıraktım 65 i geçerdide ben durdum
maxirabit' Alıntı: Eyer evin her yeri tam anlamıyla güzel bir yalıtım yapıldıysa yeticek bir düzeyde odaya klimayı koyduğunda ne sıcak,ne de soğuk yüzü görürsün Genişletmek için tıkla ... ev klima ile 38 derece falan ama tam öğle sıcağında güneşte dereceyi bıraktım 65 i geçerdide ben durdum
greenmile Üye canturgay' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sallama ziyaaaa
canturgay' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sallama ziyaaaa
zaza Üye Konu Sahibi Yav ben ölçtüm ben derecenin yalancısıyım nasrettin hocanın hani evi soyulur hocaya sitem ederler hocada derki yahu hırsızın hiçmi suçu yok
Yav ben ölçtüm ben derecenin yalancısıyım nasrettin hocanın hani evi soyulur hocaya sitem ederler hocada derki yahu hırsızın hiçmi suçu yok