Urfa'da deprem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Urfa'da deprem

[h=2]Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde 2.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.[/h]
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 11.58'de merkez üssü Hilvan ilçesine bağlı Hayrat köyü olan 2.9 büyüklüğünde bir kaydedildi.
Yerin 3.4 kilometre derinliğinde gerçekleşen depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

KAYNAK:

• Beğen
Tepkiler: Burak

zaza

zaza

Üye
Dedemler ölmüsmü acaba :D

zaza

zaza

Üye
keske ölselerdi hic sevmezdim sevmedimde onlari :D

• Beğen
Tepkiler: Burak
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Ben doğmadan dedelerimin ikiside vefat etmiş ben dedelerimi görmedim adam dede bulmuş bide bunuyor

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Ben doğmadan dedelerimin ikiside vefat etmiş ben dedelerimi görmedim adam dede bulmuş bide bunuyor

Baba tarafındaki dedemi hiç görmedim, anne tarafındaki dedemse 6 yaşımdayken vefat etti, hemen hemen aynı durumdayız :ağlarım:

zaza

zaza

Üye
vay arkadaş adamın gelip beni sorduğumu var sanki kendimi geçtim babamı sorduğumu var bir baba oğlunu sormazsa kollamazsa yanına almazsa sevmezse o adamdan ne hayır gelir anca amcamları halamları sever o nedenini bilmem ama böyle dedem olacağına toprakta yatsın daha iyi.

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
vay arkadaş adamın gelip beni sorduğumu var sanki kendimi geçtim babamı sorduğumu var bir baba oğlunu sormazsa kollamazsa yanına almazsa sevmezse o adamdan ne hayır gelir anca amcamları halamları sever o nedenini bilmem ama böyle dedem olacağına toprakta yatsın daha iyi.

Bence böyle düşünmektense hiç umursamaman senin hayrınadır :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Seni anlıyorum :ehe

greenmile

greenmile

Üye
Turkiyede ortalama 2 3 dk da bir bu siddette deprem meydana geliyor.Butun deprem konularini isteriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...