Nike91 Üye tam tel i beğeniyom çat istediğim bi özelliği yok başka bi tel e bakıyon o da aynı. Bu büyük firmalar bunu yapamazmı tabiki yapar maksat nasıl daha fazla para kazanırım başka bir amaç yok bence
tam tel i beğeniyom çat istediğim bi özelliği yok başka bi tel e bakıyon o da aynı. Bu büyük firmalar bunu yapamazmı tabiki yapar maksat nasıl daha fazla para kazanırım başka bir amaç yok bence
technonur Üye мιѕтαα;321551' Alıntı: su ana kadar kendime uygun bi tel bulamadım istedigim ozelliklerin hic biri aynı anda yok kiii Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum özellikle nokia adam bi mp3 yazılımı yüklüyo 6610u 6620 diye yutturuyo modeller sallamadır
мιѕтαα;321551' Alıntı: su ana kadar kendime uygun bi tel bulamadım istedigim ozelliklerin hic biri aynı anda yok kiii Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum özellikle nokia adam bi mp3 yazılımı yüklüyo 6610u 6620 diye yutturuyo modeller sallamadır
dallaspage Üye Her yeni çıkan telefon diğerinden hiç farklı değil Bu tam Sony Ericsona göre kaç yıl önce çıkan k750i neredeyse yeni çıkan dier tellerle aynı
Her yeni çıkan telefon diğerinden hiç farklı değil Bu tam Sony Ericsona göre kaç yıl önce çıkan k750i neredeyse yeni çıkan dier tellerle aynı
dallaspage Üye Hiçbirşekilde tatmin etmiyor günümz telefonları telefonu büyüt Arka kapagı Full Hoparlör yap ama basmıo ki adamların kafaları
Hiçbirşekilde tatmin etmiyor günümz telefonları telefonu büyüt Arka kapagı Full Hoparlör yap ama basmıo ki adamların kafaları
arslan_arcelik Üye konusunda hayır --------------- Ekleme --------------- sadece şarj sorunumuz var arkadaşım ya:<