Upload sitesi böyle yapılır yakında Türkçe çeviri işlemi tamamen bitecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
Upload sitesi böyle yapılır yakında Türkçe çeviri işlemi tamamen bitecek
demo:

--------------- Ekleme ---------------

aklınıza gelebilecek bir çok uzantıyı destekler

admin olmak isteyen olursa bana söylesin ancak photoshop bilmesi lazım şu anda bana photoshop uzmanı lazım

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
İyi güzel düşünmüşsünde...
Beleş, ücretsiz dağıtılan bir hostingle o iş olmaz.
Sonsuz olmayan bir kaynağı (disk alanı, bandwidth) "sonsuz veriyoruk" diyen bir siteyle hiç olmaz.
Hazır upload scripti kullanmasan veya daha profesyonel bir şey olsa hadi bir derece kabul edilebilir (beleş hostingle yine edilmez de hadi senin güzel hatrın için) ama o da değil. Scriptin sitesi arapça, tek bir ingilizce sayfa var orada da hiç birşey yazmıyor adam gibi.

Sen böyle kendi kendine oyna dur, oradaki dosyaların boyutu artıkça mailler gelmeye başlar "adil kullanımımızı ihlal ediyorsunuz hesabını kapatacaz" diye. Sonra acımadan çekiverirler sitenin ipini rezil-i rüsvan olursun.

Bilişim sektöründe çalışan birisi olarak bu işi bırakıp daha faydalı şeyler yapmanı öneririm sana.

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum bu zaten zevkine yapılan bir iş

zevkine olmasa üyelere 10mb vermezdim zaten

Türkçe çeviri yapılmış internette var ama ben bu script hataları düzelterek tam türkçe hale getirip internete yayınlayacağım başka bir amacım yok zaten böyle bir site değil bedava hosting paralı hostinglerde bile zor olur bunun için kendi serverlerinin olması lazım

script istekleri için bana ulaşabilirsiniz
facebook benzeri siteden tutun e-mail servisine kadar her türlü script elimde var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt