Unutulmaz Cümleler..En begendiginiz Hangisi.Yaz dedi Tanrı ve Yazdı Onlar

Sponsorlu Bağlantılar

Hkn's

Üye
    Konu Sahibi
Unutulmaz Cümleler..En begendiginiz Hangisi.Yaz dedi Tanrı ve Yazdı Onlar
İki harften ibaretti ilişkimiz, belki şın belki de kâf! (Şın aşkın başladığı, Kaf ise bittiği yer… / ikisinin arasında kaç harf varsa aşk o kadar sürer …) Ölü bir bedeni öper gibi dudaklarımı son kez sana uzattığımda, iki harften ibaretti aşkımız: belki şın belki de kaf!

Birdenbire yalnızlığa gömülüverdi gece! Bir şeytan nasıl hissederse kendisini Kâbe’de, en az o kadar yalnızım bu gece bu şehirde!

Bıraktın beni; tüm müritlerini kaybetmiş zavallı bir peygamber gibi!

Yasaklanmış bir duayı nasıl mırıldanayım şimdi bir kıyamet gibi örtülmüşken üzerime göğün kanayan gözbebekleri?!

Adım adım (in)kâr ortağı oldum sanki İblîs’in!
Şimdi Şeytan Ayetleri iniyor gözlerime; sure sure, bâb bâb, tekvin tekvin…

Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste ...(NİETZSCHE)

Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye !..İşte ben onlardan değilim..! Ben sensiz de yaşarım ; Ama seninle bir başka yaşarım...*Nazım H.

Koku, tad, sıcak... sende her aradığım vardı:
Seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı.... Arif Nihad Asya

Seni öylesine düşledim ki yitirdin gerçekliğini.Robert Desnos

Eteğini indirmek istediğin için hayat fahişe...Sagopa Kajmer

Eskiden yeterdim kendime, artardım bile..Şimdi ne yapsam nafile !..Ve kim demiş can eskimez diye ?..Bu can tedirgin tende ; Can' da eskimiş ben' de...!

Kabuğunu koparmadan ne bir elmayı soyabildim, ne de iyileştirebildim bir yaramı !..Ama karşıma çıkınca kızmadım hiç elma kurduna ; Bendim çünkü bıçağı saplayan onun yurduna...

Avuçlarım ellerinde değil. Sen yoksun ya, ben ben değilim, bu gece.

Bakışların gittiğin yerden uzak, Yoksa gelirdim;...

Biz ince bel, ela göz, sütun bacak için sevmedik güzelim,Gümbür gümbür bir yürek diledik kavgamızda.................... Nazım Hikmet Ran

İnsan Kadar Nankörünü Bahsettiğiniz Kedilerde Bile Görmedim.S.Kajmer

Birden susturdum tüm dünyayı sen konuş diye, nasıl sağırsın kendine...

Tanrım; bu güzel yüze vermişsin emek, O sümbülü koklamak, saçın' ellemek. Sonra da ona bakma, dersen, anlamı: Dolu kadehi ters tut, hiç dökme demek.Ö.hayyam

Dünyada Okuduğum En Güzel Kitap Nedir Diye Sordular. "Annem" Adlı Kitaptır Dedim A.LINCOLN.

Dünyada Okuduğum En Güzel Kitap Nedir Diye Sordular. "Annem" Adlı Kitaptır Dedim A.LINCOLN.

"biz seninle bir salkımın iki aşık üzümüyken başka şişelerde şarap olmuşuz, başka hayatlarda harap olmuşuz..."

"Neden beni hiç kimse anlamıyor, ama herkes beni seviyor? " Albert Einstein-

“vurdun, acısı daha geçmedi, Biliyorum geçecek. Ama öyle ağır konuştun ki ardından O, gittikçe gerçek”...Ö.AsaF

Nasılsın derken bile iyi olmana dualar ediyor olacağım..Hakan Şahin :)):)

“Sonunda sen bir gün gelirsin diye, Çok şeyin adı küçük yazıldı..”C.Süreyya

"beni öyle sev ki, dudakların bile kıskansın..."

Ben pc'ye O Bana Bakıyor!

Umarım Begenmişsinizdir.

Üst Alt