Unutulmaz Çizgi Film Arşivi

s_uzun

Üye

küçükken söylediklerine anlam veremezdim kötülüğü savunan bişeyler söylediklerini sanırdım

Tepkiler: Tuba.Erva ve Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nerden aklına geldi Ama maziye gittim bir anda

Tepkiler: Tuba.Erva

s_uzun

Üye
Bakın ne buldum

[video=youtube;70HSbvaMelo]http://www.youtube.com/watch?v=70HSbvaMelo[/video]

Konu Sahibi
ben hala maskeyi bulamadım arkadaslar :/

fullwar

Üye
Arı mayayı gördüm. Öfff. Çocukkende vız vız uçuyordu. Baktım hala vız vız. Değişen birşey yok. Görüşmeyelim Mayacığım.

İmla kaymış "deyişen", "değişen" olacak.

fullwar

Üye

anladım
teşekkür ederim

Bizden öncede vardı bunlar ama bizim çocukluğumuzda öyle Pokemon, Digimon falan yoktu. Hep bunlarla geçti. Şirinler, Ayı Yogi, Looney Toons, Red Kid, Space Rangers falan filan... Konuyu görünce eskiler aklıma geldi. Az Bugsy kankamı izleyeyim sonrada hemşerim Silwester'a bakarım. Naaabeeer Canım???

Consul9

Üye
Pokemon efsanedir küçükken oyuncak bir poke topu vardı onun icine kelebek yakalayıp koymuştum adı da butterflydi zavallı hayvan 1 günlük ömründe neye uğradığını şaşırdı.Ha bide sarı bir ayı vardi bal yiyen sonra tiger bengal kaplanı onların cizgifilmini adı neydi?

fullwar

Üye

Winnie the Pooh.

Kobrra

Üye
captain tsubasa ohzora ve pokemon diyorum hala izliyorum pokemonu tsubasa nın bütün animelerini tekrardan izledim süper ya.Özellikle Alman kaleciye attıkları gol dehşetti (misaki uçan kafa vururken kaleci topa dokunuyor.Onlar havada duruyorlar öyle.Ondan sonra tsubasa geliyor ayağıyla destek veriyor misakiye.Kaleye giriyorlar gol oluyor