Unutamıyorum . ... .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
Unutamıyorum . ... .
bugün tam 9 ay 10 gün oldu ayrılalı seni unutmaya çalışıp unutamadığım 9 ay 10 gün aslında ayrılığımız her zamanki gibiydi zaten her tatilde ayrılıoduk senle ama bu seferki çok farklıydı sonu aynı olmadı diğerleriyle seni gerçekten sevmiştim sana aşıktım ama sen anlamadın beni sana göre bende seni anlamıyodum ama...sırf seni unutmak için önüme çıkan ilk kişiyle çıktım ama seni hatırlatmaktan başka bişey yapmıyo allah kahretsinki bana yaptığın onca şeye rağmen senden hala nefret edemiyorum ya SEN BENİ ALDATTIN nasıl yaparsın bunu bilmiyorum ama ben senin kadar nankör değilim işte seni aldatmadım ve seni hala unutamadım kendimden nefret ediyorum bazen bana bukadar şeyi yapan birini ben hala nasıl severim unutamam diye ama değişen hiçbişey olmuyo son olarak bişi daha SENİ TAHMİN EDEMYCEĞİN KADAR ÇOK ÖZLEDİM...

gknky

irun

irun

Üye
Unutursun, için yana yana.

Unutursun, ölüm sana bana.

Zaman basıp kanayan yarana.

Unutursun, unutursun...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bende bi şarkıdan alıntı yapayım....

unutursun gknky unutursun elbet.....

alışırsın yanlız kalmalara.....

alışırsın gknky alışırsın elbet.....

bu ne ilk ne son giden uzaklara.....

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
madem şarkılardan gdior alın bakalım

''gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım onuuuuuu
unutamadım unutamadım ne olur anlayın beni .....''

. ... .

irun

irun

Üye
unut onu gknky
unut onu sende
o bir vefasızdı
o bir hayırsızdı
neden gknky arıyooor...

jöly

Üye
sana çok üzülüyorum gknky

unutman senin için daha iyi bak uzun zaman geçmiş sn böyle yapıyosun kendini yıpratıyosun da o ne yapıyor seni gerçekten senin onu sevdiğin gibi sevseydi bunca zaman içinde arardı bence kendini topla ve geçmişi geride bırak ilerde çok daha iyi insanlarla karşılaşacaksın bırakma kendini

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
saol arkadaşım tavsiyelerini dikkate alıcam . ... .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt