Unutamadığınız anLar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
sağol :) geçen geçti yeni maceralar geldi :D

Mareşal

Üye
:hmmm yoh ki yavv

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
salağın biri polise şikayet etmiş kamera kayıtlarını göstermiş oysaki telefonumu masanın üstüne indirmiştim ve çıkarken almıştım. Bunun telefonuda o gün galiba çalınmış ikiside nokia E71 olunca başıma bela oldu sabah polis gelmiş illa karakola gidecez düşünüyorum kimseyle kavga etmedim yasa dışı bişey yapmadım bu neyin suçlaması. soruyom polise merkezde öğrenirsin diyor yok ya dedim kimlik göstermelerini istedim nerden bileyim düşmanım olmadıklarını anam baktım gerçek kimlik bunlar sahte falanda değil dedim ya söylersiniz yada gelmem nah götürüsünüz hiçbişey yapmadım dedim zorluk çıkarma adam ol paşa paşa gel dedi ara el kol hareketi yapma deyincede tepem atmaya başladı çünkü kimse yapmadığım bişey yüzünden beni suçlayamaz benim bir prestijim var ağa :D biraz arbede çıktı arkadaşlar sağolsun araya girdi kurtardılar beni ama kafayı bozmuş bunlar çevik kuvvete tam haber verecekler dedim olay çıkmasın tamam geliyom ama kolumu tutarsanız sonu kötü olur dedim arada itekleselerde vardık imei kontrol edildi tabi ben dururmuyum neşesini almazsam polisin olmazdı artist yav bu polisler ezmeye çalışıyorlar hep:D
:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...