bu_rakrak Üye biz bi aralar cino için arkadaşlarla bakkalın deposunun kapısını kırıp bütün cinoları yemiştik akşama eve gittiğimizde hepimiz hastanelik olmuştuk bakkalda her birimizin ailesinden 30 lira almıştı ne günlerdi be sene 2005
biz bi aralar cino için arkadaşlarla bakkalın deposunun kapısını kırıp bütün cinoları yemiştik akşama eve gittiğimizde hepimiz hastanelik olmuştuk bakkalda her birimizin ailesinden 30 lira almıştı ne günlerdi be sene 2005
Fahrettin.Onay Üye Necmati' Alıntı: pepsi-Blue çok güzel tadı vardı ama artık üretilmiyor Genişletmek için tıkla ... evett
Necmati' Alıntı: pepsi-Blue çok güzel tadı vardı ama artık üretilmiyor Genişletmek için tıkla ... evett
LuckyDALT0N Üye O hala varda benim çocukluğum geçeli 10 sene geçti Fahrettin.ony' Alıntı: o hala var ama Genişletmek için tıkla ...
O hala varda benim çocukluğum geçeli 10 sene geçti Fahrettin.ony' Alıntı: o hala var ama Genişletmek için tıkla ...
Fahrettin.Onay Üye LuckyDALT0N' Alıntı: O hala varda benim çocukluğum geçeli 10 sene geçti Genişletmek için tıkla ... evet yaa 7 yaşında ne koleksiyonum vardı hepsi gitti
LuckyDALT0N' Alıntı: O hala varda benim çocukluğum geçeli 10 sene geçti Genişletmek için tıkla ... evet yaa 7 yaşında ne koleksiyonum vardı hepsi gitti
LuckyDALT0N Üye Birşey olmaz ya gereksiz ufacıcık oyuncaklardı Fahrettin.ony' Alıntı: evet yaa 7 yaşında ne koleksiyonum vardı hepsi gitti Genişletmek için tıkla ...
Birşey olmaz ya gereksiz ufacıcık oyuncaklardı Fahrettin.ony' Alıntı: evet yaa 7 yaşında ne koleksiyonum vardı hepsi gitti Genişletmek için tıkla ...