kurtoglu00 Üye karahan94' Alıntı: wifi gerekmeseydi iyiydi wifi yok sınırsız net var kısacası paramızla rezil oluyoruz Genişletmek için tıkla ... oyun şebeke interneti ilede oynanıyor wifi şart degil
karahan94' Alıntı: wifi gerekmeseydi iyiydi wifi yok sınırsız net var kısacası paramızla rezil oluyoruz Genişletmek için tıkla ... oyun şebeke interneti ilede oynanıyor wifi şart degil
OozyStaw Üye Konu Sahibi ÖEY' Alıntı: Barışcan Genişletmek için tıkla ... rica ederim Özgür Abi , telefondan konu açtığım için biraz eksik oluyor si, fotoğrafları ekleyenede selamlar teşekkür ederim
ÖEY' Alıntı: Barışcan Genişletmek için tıkla ... rica ederim Özgür Abi , telefondan konu açtığım için biraz eksik oluyor si, fotoğrafları ekleyenede selamlar teşekkür ederim
sekajmer Üye kurtoglu00' Alıntı: oyun şebeke interneti ilede oynanıyor wifi şart degil Genişletmek için tıkla ... hayır indirmek için gerekiyor onu diyordum
kurtoglu00' Alıntı: oyun şebeke interneti ilede oynanıyor wifi şart degil Genişletmek için tıkla ... hayır indirmek için gerekiyor onu diyordum
OozyStaw Üye Konu Sahibi bende pek ısınma olmadı diğer oyunlara göre onlar daha çok ısınıyordu - - - Eklendi - - - 51 mb 2 mb ile kaçırdık
bende pek ısınma olmadı diğer oyunlara göre onlar daha çok ısınıyordu - - - Eklendi - - - 51 mb 2 mb ile kaçırdık
mesutcinik Üye telefon şarjı içiyor ve acayip ısınıyor ama güzel oyun tabi sadece güncelleme gerekli - - - Eklendi - - - bj_kmurat' Alıntı: Xbox hesap ismimizi nasıl değiştiriyoruz Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... xbox.com'a girip orda microsoft hesabınla oturum açtıktan sonra gerekli düzenlemeyi yapabilirsin...
telefon şarjı içiyor ve acayip ısınıyor ama güzel oyun tabi sadece güncelleme gerekli - - - Eklendi - - - bj_kmurat' Alıntı: Xbox hesap ismimizi nasıl değiştiriyoruz Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... xbox.com'a girip orda microsoft hesabınla oturum açtıktan sonra gerekli düzenlemeyi yapabilirsin...
bj_kmurat Üye Xbox ismimi değiştirdim fakat oyuna girince yine eski isim yazıyor neden acaba yahu Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Xbox ismimi değiştirdim fakat oyuna girince yine eski isim yazıyor neden acaba yahu Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
antdn Üye Xbox ismimi değiştirdim fakat oyuna girince yine eski isim yazıyor neden acaba yahu Genişletmek için tıkla ... Yeni ismini girdikten sonra uyarı olarak 4 saat içinde değişeceği uyarısını veriyor.
Xbox ismimi değiştirdim fakat oyuna girince yine eski isim yazıyor neden acaba yahu Genişletmek için tıkla ... Yeni ismini girdikten sonra uyarı olarak 4 saat içinde değişeceği uyarısını veriyor.