Ünlülerin Ve Futbolcuların Konuşma Hataları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeacona

jeacona

Üye
    Konu Sahibi
Ünlülerin Ve Futbolcuların Konuşma Hataları
Normal yasaminda gayet normal iletisim kurabilen insanlar nedense televizyon programlarinda, özellikle canli yayinlarda bu yetilerini kaybedebiliyorlar.
Buyrun bakalım arkadaşlar...

Ömer Çavusoglu: Elini vicdanina koy!..
Ihsan Kalkavan: Tamam koydum...

Muhabir: How was Sergen's freekick goal?
Van Hooijdonk: It was fantastic...
Lig Tv muhabiri: Evet sayin seyirciler çok fantastikti diyor...

Gülben Ergen: 6 kilo verdim, toplam 5 ayda. Ayda 2 kilo kadar yani... (2X5=6)

Ibrahim Tatlises: Ben Müslüm Baba'nin terini bardaga koyup içerim!..

Emre Asik: 90 dakika boyunca terimizi islattik... (Fenerbahçe-Besiktas maçi sonrasi)

Sansal Abi: Ne kazanan memnun hakemden ne deee... Tabii kazanan yok kazanan Türk futbolu... (2-2 biten FB-BJK maçi sonrasi toparlamaya çalisiyor.)

Ümit Aktan: Cordoba topu kucagina alma yetkisi olan iki adamdan biri, digeri Recep...

Erman Hoca: Yav Letonya'nin defansi kalas gibi, kessen iki oturma takimi bir masa yaparsin...

Güntekin Onay: Italyan yönetmen bu maçi simdilik iyi yönetiyor... (2.Yarida) Alman hakem iyi yönetiyor, yaptigimiz hiçbir faulü görmüyor!.. (Lazio-Besiktas maçinda)

Ahmet Çakar: Hasan kossa anlarim ama durarak hareket ediyor...

Hakan Sükür: Benim de hiç hatam oldu demiyorum...

Güntekin Onay: Sergen 1 metre içerdeydi ve adeta Stam`in belinden su aldi... (Lazio-Besiktas maçinda)

Show Radyo Sunucusu: Zago`nun kel kafasindan kayan top hiz kazaniyor... (Gençlerbirligi-Besiktas maçinda)

not: alındıtır

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(jeacona &#064; Apr 22 2006, 09&#58;53 AM) [post=320413]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Show Radyo Sunucusu: Zago`nun kel kafasindan kayan top hiz kazaniyor... (Gençlerbirligi-Besiktas maçinda)

[/b][/quote]

crows

crows

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Cesaret edebilen war mı

Ibrahim Tatlises: Ben Müslüm Baba&#39;nin terini bardaga koyup içerim&#33;..

G_Unit

G_Unit

Üye

S1FR3K1R1C1

Üye
Kopmalık ya Kop KOp

Emeğine Sağlık...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye

Yasminozz

Yasminozz

Üye
<div class='quotetop'>(jeacona &#064; Apr 22 2006, 09&#58;53 AM) [post=320413]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Normal yasaminda gayet normal iletisim kurabilen insanlar nedense televizyon programlarinda, özellikle canli yayinlarda bu yetilerini kaybedebiliyorlar.
Buyrun bakalım arkadaşlar...

Ömer Çavusoglu: Elini vicdanina koy&#33;..
Ihsan Kalkavan: Tamam koydum...

Muhabir: How was Sergen&#39;s freekick goal?
Van Hooijdonk: It was fantastic...
Lig Tv muhabiri: Evet sayin seyirciler çok fantastikti diyor...

Gülben Ergen: 6 kilo verdim, toplam 5 ayda. Ayda 2 kilo kadar yani... (2X5=6)

Emre Asik: 90 dakika boyunca terimizi islattik... (Fenerbahçe-Besiktas maçi sonrasi)

Ümit Aktan: Cordoba topu kucagina alma yetkisi olan iki adamdan biri, digeri Recep...

Güntekin Onay: Italyan yönetmen bu maçi simdilik iyi yönetiyor... (2.Yarida) Alman hakem iyi yönetiyor, yaptigimiz hiçbir faulü görmüyor&#33;.. (Lazio-Besiktas maçinda)

Ahmet Çakar: Hasan kossa anlarim ama durarak hareket ediyor...

Hakan Sükür: Benim de hiç hatam oldu demiyorum..

not: alındıtır
[/b][/quote]

SALVADORE

SALVADORE

Üye

turgay89

turgay89

Üye
cok ii yaa saol

gknky

gknky

Üye
koptum yaaaaaaaa

tofy

Üye
çok güzeldi

birde esra ceyhanın bir yorumu vardı unutamadım okuduğumdan beri:

<span style="color:#6633FF">programında konuk olan yeni bir sanatçı şarkısını seslendiriyor ve arkasından sohbete başlıyorlar esra ceyhan albümünüzü aldım diğer parçalarınızda çok güzel çok severek dinledim diyor yeni sanatçı da esra hanım daha çıkmadı önümüzdeki hafta çıkacak inşallah diyor </span>

jöly

Üye
çok güzell emeğine sağlık

FrontmaN

FrontmaN

Üye
En sonuncusu harika...

impavidus

impavidus

Üye
<div class='quotetop'>(jeacona &#064; Apr 22 2006, 09&#58;53 AM) [post=320413]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Erman Hoca: Yav Letonya&#39;nin defansi kalas gibi, kessen iki oturma takimi bir masa yaparsin...[/b][/quote]

Bu adamın tüm yorumları gibi bu yorumu da komediymiş

Ayrıca tofynin verdiği Esra Ceyhan örneği de benim için bir numaralı gaflardandır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...