doğrudur değilldir bilmiyorum, 3milyon ney lan. Büyük para. Yalandır kesin. Hiç inanamam. Verseler bile umrumda olmaz.
bu adamlar öldükten sonra kıymetli oldu. adelete bak be. Lan bebeler babasız kaldı. Haberlerde herkes konuşuyor. Her yerde herkes konuşuyor. Adamlar öldü, suçlusu varsa ki vardır olmak zorunda bu kazalar avrupada olmuyor. Hiç kullanmadığım cümlelerden biridir, zorunda kalıyorum ama olmuyor yani. 3.dünya ülkelerinin kazası lan. Madende ölüyorlar. Demek ki güvenlik yok ya da yeterli değil. Yöneticiler şiddetleniyor, yerde tekmelenen adamlar. lan millet ölmüş. Onlar acılarını nereden çıkaracak? Kırmızı halı mı bekliyordunuz? neyin peşindesiniz? Neyse bu yazdıklarımın hiç birinde değilim para olayındayım şimdi geliyorum...
Bu adamlar ölmüş ve her yerde lan 1000 liraya 1500 liraya çalışıyorlar deniyor. Bu adamlar ölmeden önce de bu paraya çalışıyorlardı. Kimse demiyordu bu adamlar 1500 liraya yerin altında saatlerce uygun olmayan şartlarda bilmem ne diye. Yeni mi aklınıza geldi? Diyen varsa da az kişi diyordu. Yok efendim 1500 liraya çalışıyorlar, bütün kanallarda. Adamlar ölmeden önce niye demiyordunuz lan. Dandik dundik haberleri saatlerce anlatırsınız. Öyle işte. Boktan bir dünyada yaşıyoruz. Allah hayırlı ölüm nasip etsin.
Neyse zaten para böyle olur. İşçi ücreti böyle olur. Kapitalist dünya. Şaşırmamak lazım ama bu adamların güvenliğinin sağlanması lazımdı.