ünlülerin Cep Sesleri Kop Kop

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S1FR3K1R1C1

Üye
    Konu Sahibi
ünlülerin Cep Sesleri Kop Kop
ÜNLÜLERİN CEP SESLERİ (ALINTIDIR)

ALAATTİN CAKICI: Alooo, yanlış numara çevirdin aslanım.Bize yanlış olmaz.Fıtık etmeyin lan beni!...Hadi maşş...

KAMER GENC: Kapsadığınız numara arama alanı dışındadır.Yok.Olmadı.Yani aradığınız alan kapsama numarası dışındadır.Yok buda değil.Kapsama numarası.Eeeh..Ben bahça sulamaya gidiyorum ya.Aradığınız yönde tüm çiçekler sulanmaktadır, işte o kadar.

MUSTAFA DENİZLİ: Aradığınız numara yanlış diyorsam yanlıstır.Bana ne medyanın ne dediğinden kardeşim.Kafamı bozmayın sadece Fenerbahçe arayanları bağlarım işte o kadar.

MUSTAFA TOPALOGLU: Aradığınız numara sistemimizde yer almamaktadır.Hatta güneş sistemiizde bile yer yer almamaktadır.Hasta mısınız kardeşim?..

BANU ALKAN: Şu anda tüm hatlarımız doludur.Benim hatlarım ise dolgundur.Bu arada hazır beni dinleyen birini bulmuşken.... Neremiiiiii.... neremiiiiiii.. Kapamasana Heyyy..

NURİŞ KARDEŞLER:Aramakta olduğunuz kişinin telefonu meşguldur.Ama isterseniz biz hemen bir-iki eleman yollayıp bu meşguliyet durumunu ortadan kaldıralım.Onu kontur manyağı yapalım.Bu arada Aloooooo boyalı saçlım bittin olm sen.

AYKUT IŞIKLAR:Aradığınız numara şu anda kapalıdır.Telefonun sahibi çıtır manken Nalan'ı götürmektedir.Yani alenen sizi boynuzlamaktadır.Kapsama alanı dışındasınız haberiniz olsun.

EMEL YILDIRIM: Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor.Aradığınız kişi güzel bir kızsa siz birde ERdal'ın telefonunu arayın.Mutlaka onun yanındadır.

SELÇUK PARSADAN: Aradığınız numra yanlıştır.İlk görüş günü gelince siz numara nasıl olurmuş gösteriyim.Bende daha ne numaralar var.Bu arada Tansu'ya söleyin paşanın selamı var.

HAKAN ŞÜKÜR:Eksik rakam çevirdiniz.Bu numaralar jiplerimin plakalarına bile yetmes.Elin oğlu genetik şifre çözüyor, siz daha bir numara çeviremiyorusunuz.Vatan hainleri!

DEMİREL: Eksik rakam çevirdiniz.Binaenaleyh telaşa mahal yoktur.Devlet böyüktür.Tuşlar basmakla aşınmaz.Demokraside çare tükenmez.2 tuşu basmıyorsa 1'e 2 kere basmakta fayda vardır.

IBRAHIM TATLISES: Aradığınız kıroya şu an ulaşılmıyr.Ben de ariyem ariyem bir türlü ulaşamiyem.Şaphiii....The number you've dialed cannot be reached at the moment.Ne dedim lan ben?

SERGEN: Aradığınız numra yanlıştır.Ben sizin yerinizde olsam 2yi son ayakta tek geçerdim.Numarayı Mustafa hocadan aldıysanız çağ dışıdır.

BÜLENT ERSOY:Dünya güzeliiiii dinleyici hasbihal etmek arzu ettiğiniz müstesna insana şu anda ulaşılamıyor efendim.Seyyar telefonnun kapalı ya da kapsama alanı dışında olması kuvvetle muhtemeldir.Cenab-ı hak'ın izniyle bir müddet sonra tekrar deniyiniz.İnşaalaaaaaah... düşürürsünüz.

ALPAY:Aradığınız numra yanlıştır.Ulan daha bi numrayı çeviremiyosunuz sonra da yumruk attım dıye bana laf atıyorsunuz.Zaten Fadıl abim kaçmış kafam bozuk gelmemeyim oraya kodum mu oturtuturum.

REHA MUHTAR: Aradıpınız kişiye ulaşılamıyor efendim.Bu kişiye neden ulaşılamıyor.Ulaşmıyorsa niye arıyorsunuz.Kapsama alanı kapsamaya başladığı anda siz orda mıydınız.Çocukken telefonu düşürdüğünüz oldu mu.Bu yüzden dayak yediniz mi.İyi akşamlar Türkiye her nereden arıyor yada aranıyorsanız.

M.ALİ ERBİL: Enee aradığınız kişi kapsama alanı dışında belkide Çanakkale'dedir.Orada değilse Kıbrıs 'tadır.a zamparalıktadır yada kumar oynuyordur.Biraz bekleyip tekrar arayın parmaktan sonra.

MEHMET ALİ AĞCA:La şantemi kantereeee...Ulan memleketten gittik.Gittik gideli neler çıkmış be.Hapishane bile cep telefon dolu.Aradığınız numaranın ne olduğunu bilmiyorum.Bekir Çelik'in ölümüyle birlikte bütün sırlar gitti.Odamda bir kara Fatima gördüm az önce.Acele onun sırrını öğrenmem lazım.Şimdi telefono kapatın ve beni yanlız bırakın.


AMERİKAN FİLMLERİNDEKİ İLGİNC ÖZELLİKLER

Kontrol kulesinde konuşabilecek birini bulan herkes bir uçağı indirebilir.

Kelime işlemciler asla cursor ekranı göstermez onun yerine hep şifreyi giriniz yazar

Bilgisayarlar her tuşa basıldığında bip sesi çıkarırlar

Kabustan uyanan biri daima dimdik oturur ve hızlı hızlı solur

En tehlikeli yaralarla yaralanan biri gıkını bile çikarmaz, ama bir kadın yaralarını temizlerken inler.

Silahı yeniden doldurmanız gerekiyorsa daima mühimmatınız bulunur... daha önce hiç taşımıyor olsanız bile

Her hangi bir binanin havalandırma sisteni mükemmel bir saklanma yeridir.sizi orada aramak kimsenin aklına gelmez.ve siz de hiç bir güçlükle karşılaşmadan binanın herhangi bir bölümüne gidebilirsiniz.

Amerika'da bütün telefon numaraları 555 ile başlar.

Bir pencere camı bariz gözüküyorsa az sonra oradan biri dışarı atılacakır.

Taksiye ödeme yapmak için cüzdanınıza bakmanıza gerek yoktur, elinize gelen ilk parayı çıkarıp uzatın, tam ücret o kadar olacaktır.

Anneler her sabah yumurta salam vs. den ibaret kahvaltı sofrası hazırlarlar. ancak baba ve çocukların kahvaltı yapacak zamanları hiç olmaz.
 


lastsmileegs

Üye
hepsi çok güzel ellerine sağlık valla
 

AntiTuk

Üye
hepsi güzel olmuş ama en çok banu alkana güldüm :artı:
 

Tayfuns

Üye
cok guzel yaa
 

Shadyboi

Üye
Banuu,Banuu en güzeli uyduu :artı: :P :oke:
 

yuubi

Üye
:artı: :lol2: :artı: :lol2: :artı:
 

magnum_blast

Üye
KAMER GENC tek geçerim :artı:
 

can17595

Üye
:artı: :P :haha: :help: :artı: :hoho:
 
Caine

Caine

Üye
NURİŞ KARDEŞLER:Aramakta olduğunuz kişinin telefonu meşguldur.Ama isterseniz biz hemen bir-iki eleman yollayıp bu meşguliyet durumunu ortadan kaldıralım.Onu kontur manyağı yapalım.Bu arada Aloooooo boyalı saçlım bittin olm sen. :DD :DD :lol2:
 
FrontmaN

FrontmaN

Üye
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
 

rapci_cariye

Üye
süüüüüüüüüüübper! saolasan!!! :)
 
_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
çok hoşşşş..saol..
 
abuvice

abuvice

Üye
:D güzel. eline sağlık.
 

S1FR3K1R1C1

Üye
    Konu Sahibi
En güseli bu bence :huhu: :haha: :haha: :kop:


IBRAHIM TATLISES: Aradığınız kıroya şu an ulaşılmıyr.Ben de ariyem ariyem bir türlü ulaşamiyem.Şaphiii....The number you've dialed cannot be reached at the moment.Ne dedim lan ben? :haha:
 

vormound

Üye
nuriş kardeşler on numero yaw.... :D
 
mavizeybek

mavizeybek

Üye
hoş olmuş :shiny:
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Harika ya :kop:
 

margasili

Üye
eline sağlık...
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
:kop:
:kop:
:kop:
:kop:
 
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
3 yıllık konu neden hortlatılıyor. anlamadım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt