avcitalip Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Rihanna: Blackberry Bold iPhone 4s Beyaz&Siyah hTC One X (Rihanna'nın kendi tasarımı ile) Genişletmek için tıkla ... Bana bir note 2 bir s4 bir adet de ip5 yeter gerisi teferruat
~N.A.W.Y~' Alıntı: Rihanna: Blackberry Bold iPhone 4s Beyaz&Siyah hTC One X (Rihanna'nın kendi tasarımı ile) Genişletmek için tıkla ... Bana bir note 2 bir s4 bir adet de ip5 yeter gerisi teferruat
PriZm Üye TALIPAVCI' Alıntı: Bana bir note 2 bir s4 bir adet de ip5 yeter gerisi teferruat Genişletmek için tıkla ... Bana Rihanna'nın kendi tasarımı olan One X yeterdi
TALIPAVCI' Alıntı: Bana bir note 2 bir s4 bir adet de ip5 yeter gerisi teferruat Genişletmek için tıkla ... Bana Rihanna'nın kendi tasarımı olan One X yeterdi
KinG CrazY Üye Bence aralarından telefondan anlayan nokia lumia 900 alan katy pery ve nexus alan george clooney birde sony alan bir bayan vardı Ve sanırım bu blackperry leri hediye ediyorlar
Bence aralarından telefondan anlayan nokia lumia 900 alan katy pery ve nexus alan george clooney birde sony alan bir bayan vardı Ve sanırım bu blackperry leri hediye ediyorlar
CasuS_87 Üye MasteLaa' Alıntı: Bence çok normal kuzum,sonuçta sosyal medya ile içli dışlılar ve bizim gibi uygulama yükleyip oyun oynamıyorlar Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Bence çok normal kuzum,sonuçta sosyal medya ile içli dışlılar ve bizim gibi uygulama yükleyip oyun oynamıyorlar Genişletmek için tıkla ...
MrExpert Üye Cihanî Sultan' Alıntı: nawy sana söylüyorum : bana rihanna yeterdi Genişletmek için tıkla ...
PriZm Üye Cihanî Sultan' Alıntı: nawy sana söylüyorum : bana rihanna yeterdi Genişletmek için tıkla ... She's mine.
Cihanî Sultan' Alıntı: nawy sana söylüyorum : bana rihanna yeterdi Genişletmek için tıkla ... She's mine.
Yunkaai Üye tapatalk' Alıntı: bence en hizli hangisi tivit atiyosa onu kullaniyolar. acaba stoya ne kullaniyo? Genişletmek için tıkla ... Höh.Stoya teknik açıdan normal ünlü sayılmıyor
tapatalk' Alıntı: bence en hizli hangisi tivit atiyosa onu kullaniyolar. acaba stoya ne kullaniyo? Genişletmek için tıkla ... Höh.Stoya teknik açıdan normal ünlü sayılmıyor
ka_za Üye Cihanî Sultan' Alıntı: nawy sana söylüyorum : bana rihanna yeterdi Genişletmek için tıkla ... Sen yazmasan ben yazacakdım
Cihanî Sultan' Alıntı: nawy sana söylüyorum : bana rihanna yeterdi Genişletmek için tıkla ... Sen yazmasan ben yazacakdım
tapatalk Üye Weewoo' Alıntı: Höh.Stoya teknik açıdan normal ünlü sayılmıyor Genişletmek için tıkla ... Basil sayilmiyo Alexis ablamiz ve stoya yengenizi tanimayan yoktur bu ulkede
Weewoo' Alıntı: Höh.Stoya teknik açıdan normal ünlü sayılmıyor Genişletmek için tıkla ... Basil sayilmiyo Alexis ablamiz ve stoya yengenizi tanimayan yoktur bu ulkede
avcitalip Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Bana Rihanna'nın kendi tasarımı olan One X yeterdi Genişletmek için tıkla ... ne yapacan one x'i s4 ve note 2 dururken ? tamam one x'in tasarımı daha güzel onu kabul ediyorum...
~N.A.W.Y~' Alıntı: Bana Rihanna'nın kendi tasarımı olan One X yeterdi Genişletmek için tıkla ... ne yapacan one x'i s4 ve note 2 dururken ? tamam one x'in tasarımı daha güzel onu kabul ediyorum...
PriZm Üye TALIPAVCI' Alıntı: ne yapacan one x'i s4 ve note 2 dururken ? tamam one x'in tasarımı daha güzel onu kabul ediyorum... Genişletmek için tıkla ... Normal one x değil zaten.Rihanna'nın 777 turda dağıttığı kendi tasarımı olan One X lerden bahsediyorum
TALIPAVCI' Alıntı: ne yapacan one x'i s4 ve note 2 dururken ? tamam one x'in tasarımı daha güzel onu kabul ediyorum... Genişletmek için tıkla ... Normal one x değil zaten.Rihanna'nın 777 turda dağıttığı kendi tasarımı olan One X lerden bahsediyorum
tapatalk Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Bunlardan yani Genişletmek için tıkla ... turkiyede varsa alirim valla siyah beyaz besiktasli telefon valla
~N.A.W.Y~' Alıntı: Bunlardan yani Genişletmek için tıkla ... turkiyede varsa alirim valla siyah beyaz besiktasli telefon valla