ünlülere aşık olmak :D ilgi duymak, hoşlanmak begenmek

Burak

Üye
    Konu Sahibi
ünlülere aşık olmak :D ilgi duymak, hoşlanmak begenmek
sanırım birçoğumuz yaşıyoruz bu durumu. onun kendimize bakmayacağını bildiğimiz halde içten içten onu çok severiz. hatta işi ileri götürüp neler düşünenlerde var

herneyse istedimki herkes aşık olduğu ilgi duyduğu ünlünün resmini ve adını bu konunun altına yazsın bakalım kimler kimlere ilgi duyuyormuş ?

resimlerin altına isim yazmayı unutmayın. tanımayanlar olabilir.

ben başlıyayım

filmindeki ismiyle hannah montana

diğer ismiyle miley cyrus

off çok beğeniyorum bu kızı ya...
kendisini çok begendiğimden mi bilinmez, birkaç kez görüşme fırsatıda buldum. özellikle istanbul film festivalinde

Tepkiler: vapur dumanı ve y n s c n
Bendeki bi aşk değil aslında sadece hoşlantı ve beğenme Benim adayım Emi ( Emma Watson )

Tepkiler: SHS, vapur dumanı ve Burak
sen daha iyilerine layiksin burakPcye gectigimde hoslandigim kisiyi koyacagim bende.d

Tepkiler: Burak

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Bendeki bi aşk değil aslında sadece hoşlantı ve beğenme Benim adayım Emi ( Emma Watson )

harry potter filminden kendisini tanıdık. filmdeki öpüşme sahneleriyle ön plana çıktı güzel kız, ama hakkında bir ara çok iddia çıkmıştı. teşekkürler yunus. aşık olmak ilgi duymak dedim başlıkta aşık olmaya gerek yok hoşlanıyorsan begeniyorsan

sen daha iyilerine layiksin burakPcye gectigimde hoslandigim kisiyi koyacagim bende.d

ben onunla yaşıtım ya , yaşıtımı bulmuşum ne güzel begeniyorum onu

tamam abi bekleriz

Tepkiler: vapur dumanı

aaaaah ahhhh

bu kadının hayatımda çok ayrı bir yeri vardı bir zamanlar

Tepkiler: vapur dumanı
Sarı candır.. Ama bi yere kadar

alın o zaman kızıl bir ünlü adı karen gillan iskoç asıllıdır kendileri

SHS

Üye
görünmese daha iyiymiş, farklı hayal ettik biz