Ünlü Dj Türkiyeye Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Ünlü Dj Türkiyeye Geliyor
<span style="color:#FF0000">Ünlü DJ Türkiye&#39;ye geliyor</span>

Radyo Mydonose&#39;dan yapılan yazılı açıklamaya göre, dünya çapında başarılar sağlayan ve Avrupa ile Amerika&#39;da görev aldığı partilerde büyük ilgi gören Novy, İstanbul, Ankara ve İzmir&#39;e konuk olacak. Aralarında Backstreet Boys, Jimmy Somerville, Snap, Sonique gibi isimlerin bulunduğu yıldızların şarkılarına dans listelerinde zirveye çıkan remiksler yapan Novy, müzik kanalı MTV&#39;de de &#39;&#39;Dance Floor Charts&#39;&#39;, &#39;&#39;Streetlife&#39;&#39;, &#39;&#39;Battle of DJ&#39;s&#39;&#39; ve &#39;&#39;Nightlife&#39;&#39; gibi programlar hazırlayıp sundu. &#39;&#39;Take It&#39;&#39; ve &#39;&#39;Your Body&#39;&#39; isimli şarkılarıyla listelerde büyük başarı kazanan Novy, İzmir&#39;de Club 33, Ankara&#39;da Saklıkent, İstanbul&#39;da ise Yeni Melek&#39;te müzikseverleri selamlayacak. Etkinliğin biletlerinin Biletix&#39;te satışa çıkarılacağı, Radyo
Mydonose&#39;daki programları dinleyenlerin ise etkinlik için davetiye
kazanabileceği belirtildi.

G_Unit

G_Unit

Üye
geLsin bakalım

Shadowman07

Shadowman07

Üye
buyursun gelsin bakalım..

gknky

gknky

Üye
duymuştum bunu gtcem ztn ankara saklıkente

D3N1Z

D3N1Z

Üye
gitmezsen olmaz zaten bizi temsil et orda

[EmRaH]

Üye
Ne zaman gelecekmis Istanbul&#39;a tarih bellimi askere gidiyorum gitmeden görmem lazim

gknky

gknky

Üye
<div class='quotetop'>(D3N1Z &#064; May 5 2006, 09&#58;56 PM) [post=329030]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
gitmezsen olmaz zaten bizi temsil et orda
[/b][/quote]

tamam kardeş ederim hatta gbi bi afiş açarım olurmu ??

amedian

amedian

Üye
aslında bu haberide senden beklerdik be gknky bakalım ii olur fırsat bulup gitmek lazım

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
bizim diceeyy sen ne zaman büyük bi gösteri yapacaksın MaxiCep için&#33;&#33;?&#33;?&#33;? Yahu Winamp üzerinden MaxiCep radyosu kurulsa nasıl olur acaba?&#33;?&#33;?&#33; Yönetimin bilgisine radyo istiyorum&#33; İsteyecek arkadaslar da çıkacak diye tahmin ediyorum&#33; Bizimde bi internet radyomuz olsun olmaz mı?&#33;?&#33;?

gknky

gknky

Üye
olursa valla dj lik yaparım benm için de süper olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...