Unlock Root - Kapsamlı root yapma programı..

Sponsorlu Bağlantılar

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
Shell hatasi veriyor neo v'de. Son surumunu indirdim ondada ayni

sefilcoban

sefilcoban

Üye
Xperia RAY de işe yaramadı...

babaaamet

babaaamet

Üye
rar dosyasını açmaya çalışırken (! "C:\Users\user\AppData\Local\Temp\Rar$EX03.220\unlockroot23-eng.exe" çalıştırılamıyor) yazısı çıkıyor.bi kaç defa dosyayı indirip işlemi tekrarladım sonuç değişmedi.

k4nun1

k4nun1

Üye
asus tf 201 nasıl rootlarım yardım edebilcek

d.emre

Üye
Hata almanızda üç sebep vardır;
1 Pc de driverlarınız yüklü değildir
2 Telefonunuzdaki android sürümüyle programın desteklediği sürümler uyuşmamaktadır
3 Program telefonunuzu desteklemiyordur..
bende turkcell t20 var.daha önce defalarca rom ve root attım ama sadece turkcell 2.3.5 romunu rootluya bildim. sabah telefona format attım.turkcell 2.3.5 romu şuan yüklü. önce unlock rootu açtığımda bir hata veriyor bir çalışma zamanı hatası oluştu hata ayıklamayı istiyormusunuz diye soruyo evet diyorum. ama olmuyor onu kapatık root diyorum telefonun modelini seçtikten sonra failed to shell root hatası alıyorum

d.emre

Üye
daha önce de root attım ama olmuyo debug hatası veriyo ama hata ayıklama modu açık

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Evet bende de failed to shell yazıyor ancak telefonu görüyor, sistem çalışıyor işlem bittikten sonra reboot ikazını veriyor telefon açılıp kapanıyor

akşam11

Üye
yuppiiii tm5'i programın çıkan son sürümüyle rootladim :)

batmaz619

Üye
tşk kardes

furkanuc

Üye
Saçma ve program çalışmıyor bir root atma işlemi bu kadar basit olamaz!

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
yav nedir bu rotlama türkçe açıklamasını yapacak veya bize daha kolay bir dille anlatacak kimse yokmu

ferhat sahin

Üye
Ya arkadaş bunu bilgisayara baglamadan z4root ile nasil root yaparim yardim edin lurfen.

kmlfgkc

Üye
bu root islemi sayaci arttiriyomu Arttiriyosa sayac arttirmiyan yontemler varmis hangileri onlar?

akşam11

Üye
yav nedir bu rotlama türkçe açıklamasını yapacak veya bize daha kolay bir dille anlatacak kimse yokmu

bende kendi bildigim kadariyla soyliyim root yapinca telefonun butun kendi dosyalarina erisebiliyosun kardesim kaldirilamayan uygulamalari kaldirabiliyosun link2sd programiylada o programda root gerektiriyo kisacasi bazi programlari kullanabilmek icin vede android'in dosyalarina erismek icin root yapinca garinti gidiyo ama benim bildigim kadariyla unroot yapinca geri geliyo sayacida sifirlaman gerekiyomus sayac isine bende pek bilmiyorum

cabır

Üye
Praktica tablet tp8.1 e root oluyor mu deneyen var mi

serhadd

Üye
arkadaşlar 1 yıl oldu telefonumu alalı ama hala root yapamadım ya çok uğraşıyorum ama olmuyo samsung galaxy ace plus . . yardım edebilicek biri var mı gerçekten ya (:

- - - Eklendi - - -

Failed to get shell root diyor .s yardım plss arkadslar lütfenn

burak1606

burak1606

Üye
Arkadaşlar programı bilgisayarıma indirdim, fakat çalıştırdığımda bilgisayarım donuyor ve öylece kalıyor. Bilgisayarım gayet hızlı ve kolay kolay takılmaz, xp kullandığım için mi böyle oldu acaba. bi yardım edermisinz

mymoon63

Üye
tlfonun rootlandığını nasıl anlarız.?uygulamayı çalıştırdım rootlandı tamam dedim..cihazda bi değişiklik göremedim.

superfresh

Üye
LG P 990 (optimus 2X) kullanıyorum. Android 4.0.4 (IMM76L-P99030a) yüklü. Rootlamak için ne kullanmalıyım?

ayhnphlvn

Üye
Yapamıyorum kafayi yiyecem. Yukluyorum telefon falan secilmiyo. Root butonuna basiyorum hata veriyo. ****** no istiyo kafayi yiyecem yaaa.@