Üniversiteye hazırlanan üyeler için YGS-LYS sabit bölümü açılsa...?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Üniversiteye hazırlanan üyeler için YGS-LYS sabit bölümü açılsa...?
Arkadaşlar ben de diğer üniversite adayları gibi hayata 9 ay YGS-LYS molası vermiş bulunmaktayım.Diyorum ki eğer böyle bir sabit konu açılırsa biz de paslaşmış oluruz.

Mesela;

Biliyorsunuz ki dershanelerin çoğu ülke genelinde deneme sınavları yapıyor.
Aynı dershaneye giden Türkiye'nin her yerinden olan biz üniversite adayları sınav sonuçlarını,yapamadığımız soruları,ne kadar yapıp-yapmadığımızı,netlerimizi vs paylaşırız.

Bir nevi internet üzerinden terapi gibi düşünün.Sıkıntılarımızı,sorunlarımızı,zorluklarımızı paylaşırız.

Ya da cep telefonlarımıza YGS-LYS yönelik programları vs paylaşırız. :D (İşin espirisi) :D

Lütfen talebimi destekleyen olursa onlarıda değerlendirin.

Katılıp katılmayan herkesin cevap yazmasını rica ediyorum.

Saygılarımla...

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Ama bu biraz daha farklı.Yani az da olsa...Sadece sınav tarihi,başvuru tarihi ve ya yönetmelikten bahsetmiyorum.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
kesinlikle katılıyorum bende lise 2 yim az kaldı seneye ufaktan çalışmaya başlamak lazım artık :) bence mantıklı ve güzel olur :oke:

ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
çocuğum onunla bununla netlerini kıyaslayayıp, program paylaşana kadar otur dersine çalış.
millet feysbukunu donduruyo, televizyonunu kaldırıyo sen kalkmış ne diyosun.
şimdi kendinden utan ve test çözmeye başla hadi bakalım.

----------Eklendi @ 22:12:03 ---------- Yazıldı @ 22:04:08 ----------

ayrıca noktalı virgülden sonra küçük harfle başlanır sınava gireceksin sen, bunları bilmen lazım :nono:

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR ' ve SHS
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
çocuğum onunla bununla netlerini kıyaslayayıp, program paylaşana kadar otur dersine çalış.

ayrıca noktalı virgülden sonra küçük harfle başlanır sınava gireceksin sen, bunları bilmen lazım :nono:

helaal :oke:

SHS

SHS

Üye

+1.

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi

Öncelikle noktalı virgül ile alakalı bilgilendirmen için teşekkür ederim.Ama bizim de boş vaktimiz olmayacak mı ? Kafa dağıtmaya hakkımız yok mu ? Dinlenmeye ? Molalarda bakılır yani bilgisayara Facebook'a.Benim burda asıl amacım aynı dershaneye giden arkadaşlarla denemeleri paslaşmak ve çözülmeyen soruları çözdürmekti zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt