Üniversite Tanıtım Videoları [Kendi Uygulamam]

Sponsorlu Bağlantılar

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
Üniversite Tanıtım Videoları [Kendi Uygulamam]
Üniversite adaylarinin faydalanabilecegi uygulamam yayinda.
Devlet ve özel butun üniversite tanitimlarinin bulundugu uygulama.
Hepsi bir arada. Ayri ayri aramaya gerek yok.
android 4 ve uzeri gerektirir.

Denemenizi ve önerilerinizi bekliyorum.
tsk..

%100 yerli....

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK, TheNightMare., ByEmre221 ve 1 kişi daha

Buğra

Buğra

Admin
Paylaşım için teşekkürler konuyu biraz daha ilgi çekmesi için biraz düzenledim :oke:

• Beğen
Tepkiler: akyzmn
Emrevitus

Emrevitus

Üye
:tşk:

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
:tşk:

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Faydalı bir yazılım olmuş tebrikler. Ancak üniversite tanıtım videoları yazısını değiştirip daha güzel yapabilirsin.

• Beğen
akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
tsk..
mesela ne önerebilirsiniz..
Ya ben sana buradan şimdi yazı fontu filan nasıl önereyim programı yazan ve yapan sensin? Eminim üniversiteye gidecek kardeşlerimizin ilgisini çekebilecek güzel bir yazı fontu ve yazı efektleri vardır. Üniversitelerle ilgili sadece videolar var sanırım. Resimler de eklenirse ve okullarda okuyan öğrencilerin görüşlerinin yer aldığı bir bölümü de eklersen program çok daha kullanışlı olur. Sadece video izlemekle kimse karar veremez. Görüşler olursa en azından okuyacak çocukların kafasındaki soru işaretleri de bir nebze olsun gitmiş olur.

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Android kullanan arkadaşlarima diyeceğim

• Beğen
akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben sana buradan şimdi yazı fontu filan nasıl önereyim programı yazan ve yapan sensin? Eminim üniversiteye gidecek kardeşlerimizin ilgisini çekebilecek güzel bir yazı fontu ve yazı efektleri vardır. Üniversitelerle ilgili sadece videolar var sanırım. Resimler de eklenirse ve okullarda okuyan öğrencilerin görüşlerinin yer aldığı bir bölümü de eklersen program çok daha kullanışlı olur. Sadece video izlemekle kimse karar veremez. Görüşler olursa en azından okuyacak çocukların kafasındaki soru işaretleri de bir nebze olsun gitmiş olur.
ben yazi basligini anladim. isim olarak... pardon..

yazi fontu arsivimde yuzlerce var ama bunu begendim. sonraki versiyonda daha klasik yapabilirim..

üniversite rehberi olarak ayrica uygulamam var..

[emoji106]

Son düzenleme:

Üst Alt