üniversite ögrencisi az da olsa nasıl para kazanır ?

Sponsorlu Bağlantılar

kanny

Üye
    Konu Sahibi
üniversite ögrencisi az da olsa nasıl para kazanır ?
arkadaşlar artık aileden para isteye isteye yüz kalmadı :angry: artık bi şekiilde para kazanmamız lazım bana bi yardım edin hele fikirleriniz benim için önemli :bye2:

Starsley

Park time çalış

kol@j

kol@j

Üye
sen bence bunu hem okuyup hem çalışan arkadaşlarına danış...

ben üniversiteyi AÖF de okudum

seninle aynı sıkıntıyı çekenler daha iyi bilirler...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hafta içi okuldan sonra,hafta sonu ise kopmle cafede,barda vs de çalışırsın.Ortalama haftada 100-125 Lira veriyorlar..

arslansem

arslansem

Üye
Part time tek çözüm.Hangi öğretimsen ona göre iş bulabilirsin :oke:

kanny

Üye
    Konu Sahibi
part time olayını denedik ders notları bayagı bi düşüyo aslında arkadaşlara ucuz bişe alıp karına satacan da ne satabilirim ki sigara paketi alsam tane hesabı satsam mı :ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sigara sattırırlar mı sana benim güzel kardeşim :)
En iyisi alın teri ile çalışmak.

greenmile

greenmile

Üye
online satışı düşündün mü hiç bi araştır derim

kanny

Üye
    Konu Sahibi
:karisti: aklıma bişe gelmiyor ya :close_tema:bi şekilde bişe bulmam lazım , online satışı nasıl yapabilirim ki zaten okul zamanı fazla ugrayamıyorun nete

kanny

Üye
    Konu Sahibi
fikri olan yazsın arkadaşlarımmm yardım edin daaa :aha:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Parayla kopya ver ...

kanny

Üye
    Konu Sahibi
güzel fikirde bizim elemanlar cimri nin önde gdenleri :ehe

greenmile

greenmile

Üye
daha başlamadın mı sen para kazanmaya :):ehe

ugur2362

ugur2362

Üye
online satışı düşündün mü hiç bi araştır derim
arkadaşa katılıyırum en iyisi online satış.Ben bi ara internet üzerinden ucuz telefon alıp tekrar satıyordum iyi para geliyordu:yuru:d::d:

buketcik

buketcik

Üye
parttıme işlerle uğraş.haftasonları da çalış.
illede oturduğun terdenmi para kazanmak istiyosun.
bizde okuduk.part öalış .
pazarlama anketörlük vs...nasıl olsa öğrencisin

safakk

safakk

Üye
devlet ve özel bursları araştırmak en iyisi :)

kaya__

kaya__

Üye
gece kulubunde barlarda cafelerde aksam 5-6 dan sonra gunlugu 10-15 tl ye rahatlıkla ıs bulabılırsın ozel bı yetenegın ılgı alanın warsa oda cozum olabılır..dershanelere gıt okudugun ıldekı onlar deneme sınavlarında gozetmen alıyolar bazı dershaneler..sonra okudugun unıde okul bunyesınde calısmak ıcın bellı bı kontenjan acılıyor ogrencılerın calısabılecegı saatlık olarak ucretlendırılıyor..yok ben rahat bır ıs arıyorum dıyosan gsm sırketlerının bankaların cart satısı ve hat satısı gbı ıslerle ılgılenebılırsın..ve daha bır suru ıs ımkanı var.

buketcik

buketcik

Üye
gece kulubunde barlarda cafelerde aksam 5-6 dan sonra gunlugu 10-15 tl ye rahatlıkla ıs bulabılırsın ozel bı yetenegın ılgı alanın warsa oda cozum olabılır..dershanelere gıt okudugun ıldekı onlar deneme sınavlarında gozetmen alıyolar bazı dershaneler..sonra okudugun unıde okul bunyesınde calısmak ıcın bellı bı kontenjan acılıyor ogrencılerın calısabılecegı saatlık olarak ucretlendırılıyor..yok ben rahat bır ıs arıyorum dıyosan gsm sırketlerının bankaların cart satısı ve hat satısı gbı ıslerle ılgılenebılırsın..ve daha bır suru ıs ımkanı var.
senin pratik zekana bayılıyorum delii

Üst Alt