Üniversite Hazırlık ta yaz okuluna gidenler yardım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Üniversite Hazırlık ta yaz okuluna gidenler yardım :)
iyi forumlar arkadaşlar.eğitim bölümünde pek bakan olmadıgından buraya açtım konuyu.4 yıllık işletme ingilizce ( %100 ) okuyorum.A1-A2-B1-B2 4 kurdan oluşuyor hazırlık senesi.B1 de kaldım.ondan dolayı yaz okuluna gidicem ingilizce için 1.5 aylık.ama daha harclar acıklanmadı daha.Ne kadar oldugundanda haberimiz yok.ona göre toplamam gerekiyor.
İngilizceden yazokuluna kalan warmı yada tanıdıgı kalan ? bi bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Teşekkürler :)

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Dersin kredisine göre ödüyorsun bildiğim kadarıyla.1 ders krediside 40-50 tl sanırım ama emin değilim

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
onu ögrendimde bn hazırlıkta oldugumda kredi fln yok.sabit fiyat ama kimse bilmiyor.ünw de geç acıklıyor son hftada.para bulmam gerek ona göre :S

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Valla detaylısını bilmiyorum malesef :bilmm

minoo

minoo

Üye
Ben de bilmiyorum. Hazırlık okumadım ben :hmmm

pelın_

valla bende hazırlık okumadım ama dersın kredısne gore oluyo enson ben bılıyorum 140 lıra odemıstım:D umarın dusun olr

arslansem

arslansem

Üye
Sen bayağı bi biriktir arkadaşım :ehe geçen yaz kaldım 2.öğretim olduğumdan dolayı 350 tl civarında para vermiştim 10 saatlik ders seçimi için

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
:D açıklandı..479tl cik miş . cuk oturdu :) napalm artık,işe girip çalıştık o parayıda okula vercez :/

arslansem

arslansem

Üye
Oh oh :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt