Belki rootlarsam :D
TheMadness Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Belki rootlarsam Genişletmek için tıkla ... Rootla ya tester lazım düzgün
Türe Üye Oldu abim sağolasın - - - Eklendi - - - Bir de bu temasek ' de ekran kapanma efektini değiştirebileceğim yer var mı ? Tv efektinden nefret ediyorum da
Oldu abim sağolasın - - - Eklendi - - - Bir de bu temasek ' de ekran kapanma efektini değiştirebileceğim yer var mı ? Tv efektinden nefret ediyorum da
TheMadness Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Oldu abim sağolasın - - - Eklendi - - - Bir de bu temasek ' de ekran kapanma efektini değiştirebileceğim yer var mı ? Tv efektinden nefret ediyorum da Genişletmek için tıkla ... Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Türe' Alıntı: Oldu abim sağolasın - - - Eklendi - - - Bir de bu temasek ' de ekran kapanma efektini değiştirebileceğim yer var mı ? Tv efektinden nefret ediyorum da Genişletmek için tıkla ... Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Türe Üye TheMadness' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Geliştirici seçenekleri aktif değil bende - - - Eklendi - - - Demek istediğim o efekt değil aslında abim ama dediğim gibi g.s'i aktif değil bende ekran kapama - lock efektinin diyorum
TheMadness' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Geliştirici seçenekleri aktif değil bende - - - Eklendi - - - Demek istediğim o efekt değil aslında abim ama dediğim gibi g.s'i aktif değil bende ekran kapama - lock efektinin diyorum
TheMadness Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Geliştirici seçenekleri aktif değil bende - - - Eklendi - - - Demek istediğim o efekt değil aslında abim ama dediğim gibi g.s'i aktif değil bende ekran kapama - lock efektinin diyorum Genişletmek için tıkla ... Bu o efekti kapatır. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Geliştirici seçenekleri aktifleşmesi için 5 kez art arda bas. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Türe' Alıntı: Geliştirici seçenekleri aktif değil bende - - - Eklendi - - - Demek istediğim o efekt değil aslında abim ama dediğim gibi g.s'i aktif değil bende ekran kapama - lock efektinin diyorum Genişletmek için tıkla ... Bu o efekti kapatır. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Geliştirici seçenekleri aktifleşmesi için 5 kez art arda bas.
Türe Üye Bir yere basacağımı biliyordum da neresi olduğunu bilmiyordum Efektleri yaptım ama tv efekti hala aktif
Bir yere basacağımı biliyordum da neresi olduğunu bilmiyordum Efektleri yaptım ama tv efekti hala aktif
TheMadness Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Bir yere basacağımı biliyordum da neresi olduğunu bilmiyordum Efektleri yaptım ama tv efekti hala aktif Genişletmek için tıkla ... Reboot...
Türe' Alıntı: Bir yere basacağımı biliyordum da neresi olduğunu bilmiyordum Efektleri yaptım ama tv efekti hala aktif Genişletmek için tıkla ... Reboot...
CanKartaL Emekli Yönetici O efektin bir yerlerde dosyası da vardır ama ben biraz kurcalayayım bakalım
CanKartaL Emekli Yönetici Bu arada 3.0.81 çekirdek sürümü çıkalı 2 gün olmuş ve ben halen güncellememişim
TheMadness Üye Konu Sahibi CanKartaL' Alıntı: O efektin bir yerlerde dosyası da vardır ama ben biraz kurcalayayım bakalım Genişletmek için tıkla ... Var ama her rom için düzenlemek gerek zor iş
CanKartaL' Alıntı: O efektin bir yerlerde dosyası da vardır ama ben biraz kurcalayayım bakalım Genişletmek için tıkla ... Var ama her rom için düzenlemek gerek zor iş
TheMadness Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Wanamplite'a döndüm. Genişletmek için tıkla ... Yeni rom sanırım