Unique İtem Resim ve Anlatımlar

Sponsorlu Bağlantılar

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Unique İtem Resim ve Anlatımlar
Inventory sıralamasına göre gidersek kupelerden (earring) başlayalım.Öncelikle bir mage hp bonus/defens/resistans doğrultusunda item kullanmalıdır.Paper mage veya pet olması farketmez çünkü aynı seviye armor (chitin-crimson) giyseler bile diğer karakterlerle kıyaslandığında en düşük defens magelerde vardır.Burdan çıkarak en uygun küpe warrior earringtir.Bundan sonraki tercih cleric earringten yana olmalıdır.Mage earring diğerlerinin yanında vasıfsız kalıyor ayrıca mp+ bonuslar cz'de aktif değil diye biliniyor.Bu itemler dışında ise yapılcak en uygun tercih secret-silver earring (hp stat 10 / 20 def.) olmalıdır.Ayrıca bronze earring (hp stat 8 / def.10 ) özelliklerine sahiptir.

Gelelim ikinci olarak necklace/amulet/pendant seçimine...Hepinizin bildiği gibi anti-defens veren itemler cz'de büyük önem taşımaktadır.Bu vesileyle 1. tercih sırası iron necklacedır.Bundan sonra yapılabilecek en uygun tercih elemental pendant (necklece değil)tır.Bununu bir diğer alternatifi ise warrior pendanttır.

__________________________________________________ ______
Bütün bunlardan sonra ise +defens vermeyen ancak hp veren diğer itemlar da vardır.Bunların başında en çok HP veren amulet of godesstır.Bunun 2.ci alternatifi de amulet of healthdır.Ayrıca green dragon neck. te kullanılabilir.


__________________________________________________ _________
Hem hp versin hem magic power versin diyorsanız bu itemlar işinizi görecektir.Blue dragon neck. ve cyrstal neck. Bu ikisi arasında ise 50 LR veridği için blue dragon tercih edilmelidir.

__________________________________________________ ____
Yüzük (ring) bölümüne geldiğimizde en önemli itemlar olarak kabul edilen ROL/ROC/ROM tabiyki en başta gelen tercihler olacaktır.En baştaki tercih maks. defens verdiği için ROL olmalıdır.Ancak resistanslar ve kullanışlı olup olmadıkları da göz ardı edilmemelidir (Rol = LR / Roc = FR).

Bunlardan sonra ise ruby ring (HP 100 / def. 15) tercih edilmelidir.Buna ek olarak agate ring (hp stat 10 / def. 5) te kullanılabilir.

__________________________________________________ __________
Son olarak belt bölümündeyiz.Belt olarak ta anti-def. veren itemler tercih edilmelidir.Bence ilk olarak glass belt tercih edilmelidir.Nitekim iron belt 50 defens verirken glass belt 30 defens yanı sıra 50 hp vemektedir.Her nekadar iron ve glass belt kadar sağlam olmasa da skeleton belt veya bronze beltte anti-def. özelliklerine sahiptir.

Bu itemlerden sonra hp bonus olarak en fazla belt of life kullanılabilr
__________________________________________________ ____
İlla magic power bonus olsun diyorsanız, baştan aşağı cyrstal itemlar alabilrsiniz.Cyrstal earring,cyrstal ring, belt vs...

__________________________________________________ _____
Gelelim rogue itemlarına.Earring konusu benimde kafamı karıştıran bir konu olmuştur.Resistans ve def. magelerde olduğu kadar bütün karakterler için önemlidir aslında.Bu yüzden rogueler genelde roge earring kullanmaktadır.Bence daha önemlisi silver earringtir.elf-metal earring (dex 5 / stat hp 5) de kullanılan bir itemdır.Bana kalırsa 5 health kazanmak yerine 40 hp+ resistans kazanmak daha makuldür.Yani elf-metal yerine rogue earring kullanılmalıdır.
 
  • Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR, angin60 ve mumi_abi


safara1

safara1

Üye
elin sağlık.:)
 

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler
 
mumi_abi

mumi_abi

Üye
tşşkr
 

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler
 

angin60

Üye
teşekkürler
 


Üst Alt