Uniblue Registry Booster 2009 | Sistem Optimize Programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uniblue Registry Booster 2009 | Sistem Optimize Programı

Hatalı başlangıç kayıtları açılışta sorun yaşatır. Oturumu kapatırken de aynı şekilde. İşte bu program sayesinde bu sorunlarınızda kurtulabilirsiniz. Ama bu program sadece bunları onarmaz. Gereksiz en küçük ayrıntıyı bile temizler. Microsoft bu programı öneriyor.

Özellikler :

• Sistemi temizleyin. Hızınızı artırın. Eğer gereksiz dosyaları silerseniz, bilgisayarınız hızlanır.
  • Sistemi onarın. Hatalı kayıtları onarın. Sistem düzgün çalışsın.
  • Hata mesajlarını kaldırın. Bu program ile hataları düzeltin ve o hata mesajlarından kurtulun.

............................

There is a 94% chance that your computer has
registry problems.

aNL Yorumu:Program gerçekten gözle görülür bir hız kattı laptopuma bu yuzden hemen paylaşım dedim
forumdaki asaltest bilgisayarınızı test edin
linkindeki asal test yaptıgımda programdan önce 16sn sürüyordu şimdi 6sn sürüyor şaşırtıcı derecede bir hızlanma oldu...

• Beğen
Tepkiler: hasanyar, genmex, Esendağlı ve 3 diğerleri

halim68

halim68

Üye
bn de bunu kullanıorum süper eyw kardeş paylaşım için:oke::ehe

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkür ederim,yükledim ve çalıştırmaya uğraşıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

yükledim çalıştırdım
burada fix error a basıyorum

bu ekranda ise purchase now a basıncada beni kendi sitesine yönlendiriyor.

ve satın almamı istiyor.yani hataları onaramadım.yapabileceğimiz bişiy varmı acaba..teşekkürler

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler Anl_tr kardeşim

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Satın almak zorundasın... ;) Burada tam sürüm paylaşım yasaktır... ;)

sx11

Üye
walla ister kırılmış olsun ister lisanslı olsun bu programı kullanmıyorum vede tafsiye etmiyorum neden derseniz , gerekli gereksiz girişleri siliyor makina göçüyor veya kullandığınız programların reg dosyalarını gereksiz bulup siliyor ve programlar çalışamaz hale geliyor , aynı şey free cleanerle de oldu o yüzden yaklaşık 8 aydır ccleaner kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadığı gibi sistem performansını gereksiz dosyalar temizlendiğinde oldukça yükseltiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt