Uncharted 4: A Thief's End'in Oynanış Videosu Çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Arafayy

Arafayy

Üye
    Konu Sahibi
Uncharted 4: A Thief's End'in Oynanış Videosu Çıktı!

Uncharted serisinin yeni ve 4. oyunu olacak olan "A Thief's End"e ait ilk oynanış videosu da Sony'nin E3 konferasında ortaya çıktı.
Sony'nin E3 konferansı boyunca ardı arkası kesilmeyen oyun videolarından biri de Uncharted 4: A Thief's Endoldu. PlayStation'a özel olarak geliştirilen bu seri sürekli PS'in Xbox'tan daha iyi yönlerinden biri olarak gösterilirdi. Şimdi ise bu exclusive oyun 4. versiyonuyla tekrar yenileniyor.

Oyundaki ana karakterimiz Nathan Drake'in akıl hocası olan Sully ile birleşeceği anlaşılan yeni oyunda Nathan'ın kavga gürültüde yeni özellikler de kazandığını görmekteyiz.

Uçan yumruk ile düşmanlarını yıkabilen Nathan, artık karşısında silah tutan adamı dahi devirebilecek kadar ustalaşmış. Ayrıca oyunun haritası biraz daha büyüyerek daha keyifli bir oyun atmosferi sunacağa benziyor.



Piyasaya çıkış tarihi şu an için belli olmayan, fakat yıl olarak 2016'nın gösterildiği Uncharted 4: A Thief's End, daha eğlenceli, daha aksiyonlu ve daha güzel bir şekilde karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Son olarak sadece PlayStation 4 için çıkacak olan Uncharted 4, PS3 kullanıcılarına maalesef sunulmayacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Üst Alt