Unbelievable My7

Sponsorlu Bağlantılar

lnventive

lnventive

Üye
    Konu Sahibi
Unbelievable My7
Kendimden bahsetmeyi pek sevmesem de daha önce MY7 sayesinde hayatımın nasıl değiştiğini anlatmıştım.Bu yazımda da My7'dan ve başlıktan bahsedeceğim.
Normalde forumlarda bu tip konular açmak benim görevim değil fakat e-postama gelen mesajlar nedeniyle buraya yazmaya karar verdim.
Önceki başlığımda hayatımın nasıl değiştiğinden zaten bahsetmiştim.Her ne kadar çok sık yapmadığım bir şey olsa da ısrarlar sonucu size yardım etmeye karar verdim.Öncelikle belirtmek istiyorum ki eğer çamur atmak gibi bir amacınız varsa bu yazıyı okuduktan sonra direk başka konulara yönelin.Bu başlık gerçekten isteyen ve hakedenlerin olacak.Eğer yeterli ilgi gösterilirse direk başlayacağım.Yani her şey size bağlı.
Son olarak yapacaklarımdan bahsedeyim.

-Kendi çıkarımlarımı yazacağım.
-Yaptığım araştırma sonuçlarını paylaşacağım.
-Daha önce okuduğum psikoloji kitaplarını genel hatlarıyla özetleyeceğim.
-Blogumda paylaştığım yararlı yazıları kendinizi geliştirmeniz adına sizlerle de paylaşacağım.

İşimiz bittiğindeyse;

-Ortamda aranan adam olacaksınız.
-Bu aralar birçok erkeğin korkulu rüyası olan kızlar çocuk oyuncağı haline gelecek.
-Ve bunları yapmak için başka bir karaktere bürünmeniz gerekmeyecek, kendiniz olacaksınız

Metin MF

Metin MF

Üye
alfa yolundayız hocam

OnlardanBiri

OnlardanBiri

Üye
Fazla iddialı bir başlangıç. Ama açıkçası pek etkilenmedim.
''
-Ortamda aranan adam olacaksınız.
-Bu aralar birçok erkeğin korkulu rüyası olan kızlar çocuk oyuncağı haline gelecek.
-Ve bunları yapmak için başka bir karaktere bürünmeniz gerekmeyecek, kendiniz olacaksınız​
''
Bunlar hoş şeyler olabilir ama bence bunun için kimsenin kimseye ihtiyacı yok. Yaşayarak öğrenilebileceğini düşünüyorum.

MrTech

MrTech

Üye
alfa ne bu ne laa

-efşan

-efşan

Üye
Kendine "İnanılmaz " diyen birinden ne beklersiniz anlamam arkadaş.
Alfa yolundaymışsınız bir de..
Kendi yolunuzda gitmeyi becerebildiniz de sanki.
Adamın biri çıkmış, saçma sapan birkaç söz dizisi paylaşmış, bir de inanılmaz olmuş. Bu mu yani?
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.

Metin MF

Metin MF

Üye
Adamın biri çıkmış, saçma sapan birkaç söz dizisi paylaşmış, bir de inanılmaz olmuş. Bu mu yani?

Aynen abi 3-4 ay önce ben inandıydım bunlara sonradan enayi yerine konulduğumu anladım.

-Emre

-Emre

Üye

Çok haklısın abi :oke:

codblackops2

codblackops2

Üye
Bu adam hala yasiyormu ya :D

MrTech

MrTech

Üye
Beyler adam bize resmen urun pazarliyor.C*_*el urun.... :ehe

MrTech

MrTech

Üye