Ünal Aysal:"Taraftarın içi rahat olsun"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ünal Aysal:"Taraftarın içi rahat olsun"
Taraftarın içi rahat olsun

Transferdeki olumsuz haberlerle dağılan G.Saray taraftarına, başkan Ünal Aysal’dan garanti geldi

TÜRKİYE’DE yer yerinden oynamıştı.. G.Saray Başkanı Ünal Aysal, bundan 1 hafta önce özel uçağına atlayıp, akşam saatlerinde döndüğü İstanbul’da 3 bomba transferin müjdesini verdiğinde.. Fakat geride bıraktığımız 1 haftada sular terse akar gibi gözüktü, özellikle İspanya’dan gelen haberler ve açıklamalar ‘Jose Antonio Reyes ve Diego Forlan A.Madrid’den ayrılmıyor’ yönündeydi.

FAKAT Atletico Madrid’i biraz tanıyanlar, İspanyol kulübüne güvenilmeyeceğini de gayet iyi biliyordu. Açık konuşalım, bizim gazete olarak düşüncemiz, “Atletico taraftar ve medya baskısından korkarak bu transferlerin kesin olarak yattığını açıklıyor”du. Bu düşüncenin gerçeklik payı olup olmadığı öğrenmemizin tek bir şansı vardı. O da sayın Ünal Aysal..

KENDİSİNİN çok yoğun tempoda çalıştığını bildiğimiz için, çok kısa bir biçimde düşüncemizi ve onun ne düşündüğünü sorduk.. Önce bize tatlı tatlı güldü ve şu cümleleri kurdu başkan: “Siz düşüncenizde çok da yanlış bir iz üstünde değilsiniz. Fakat şunu söyleyebilirim ben bu konular hakkında artık konuşmak istemiyorum. Zaman konuşma değil, icraat zamanı.

‘MEDYAYI ÖĞRENDİM!’

TARAFTARA şu mesajı verebilirim. İçleri gerçekten rahat olsun en iyi futbolcuları en iyi şartlarda getireceğiz. Buna söz veriyorum. Çünkü ekibimizle durmadan çalışıyoruz. Bir de şunu gördüm ki, bu tip büyük transferleri yaparken medyada çıkan haberler pozitif sonuç doğurmuyor. Dolayısıyla bu saatten sonra sessiz ve derinden gideceğiz. Bizi izlemeye devam edin.”

‘DROGBA’YLA EL SIKISTIK AMA ÖNCELİK FORLAN’IN’

G.SARAY taraftarının beklediği transferleri yapabilmek adına nefes alacak zamanı zor bulan başkan Ünal Aysal’ı daha fazla rahatsız etme şansımız yoktu. Bu yüzden sarı-kırmızılı kulübün transferlerinde 1 numaralı yetkili olan ismi bizde saklı bir yöneticiye ulaştık.. Ve taraftarı rahatlatacak çok önemli bilgileri sizlerle paylaşıyoruz:

“YAZILANLARDA, çizilenlerde ‘Drogba’dan sevindirici haber’ gibi ifadeler kullanılıyor. Fakat biz Fildişili oyuncuyla zaten el sıkıştık. Kendisinin isteklerini karşılayacağımızı ilettik, o da bizde oynamaktan zevk alacağını söyledi. Yani biz Drogba’yla anlaştık. İstediğimiz an G.Saraylı olur.

‘PEKİ niye olmuyor?’ diye sorabilirsiniz. Şöyle açıklayayım.. Bizim önceliğimiz Forlan. Çünkü biz Atletico Madrid’den transfer yaparken onların omurgasını almak için yola çıktık. Defansı, orta sahası ve forveti. Yani Ujfalusi, Reyes ve Forlan. Bu yüzden Diego Forlan’ın son kararını bekliyoruz.”

‘FORLAN KALAN ALACAĞINI KURTARMAK İÇİN UĞRAŞIYOR’

“DROGBA’DA durum bu.. Diego Forlan’da ise işler biraz daha karışık. Uruguaylı oyuncu, geçen sezon büyük sıkıntılar yaşadığı Atletico Madrid’de kalmak istenmiyor. Yönetim onu kesinlikle yollayacak. Kendisi ‘Madrid’de mutluyum’ diyerek hem Atletico’da kalan geçen sezondan alacağını kurtarmak hem de bizden daha yüksek bir ücret almayı hedefliyor.

BİZ bu oyuncuyu çok istiyoruz. Ve almak için de her şeyi yapacağız. Tabii bunu başarırken ne kazıklanacağız, ne de körü körüne transfer yapacağız. Şimdi kendisinin Copa America’dan dönmesini bekliyoruz.”

‘REYES İÇİN KULÜBÜYLE ANLAŞTIK, BASKI SEBEBiYLE SUSUYORLAR’

“BİZ Reyes için kulübüyle anlaşma sağlamıştık. Hatta 3 oyuncu için de.. Rakamlar zaten medyada da yer buldu. Önceki gün A.Madrid’in “Reyes ve Forlan’ı satmıyoruz” açıklaması bize göre bir strateji. Çünkü bize yapılmış bir resmi açıklama yok. Atletico Madrid taraftarının şu an kulübe büyük tepkisi olduğunu yakından takip edenlerdeniz. İki yıldızın gitme ihtimali onları çılgına çevirdi.

BENCE bu transfer haberlerini soğutmak için yapılmış bir hamle. Bizim düşüncemiz 1 hafta sonra tüm açıklamalar değişecektir. Tabii Atletico ters bir adım atarsa, ne yapabiliriz o zaman bakacağız.”

‘BEĞENMEYENLER YAKIN ZAMANDA UJFALUSI’YLE TANISACAK!’

“MEDYADA ve internet ortamında Atletico’dan sadece Ujfalusi’yi aldığımız söylenerek, dalga geçiliyor. Yani söylemlerde Ujfalusi’yi ‘yaramaz’ adam olarak gösteriyorlar. Ama o inanılmaz bir defans oyuncusu. Savunmamızın ağabeyi, defansın da çimentosu olacak.

YETER ki maraton başlasın ve Çek yıldız sahaya çıksın. O zaman Ujfalusi’nin ne kadar yararlı olduğunu herkes görecek. Bizim defansta böyle bir tecrübeye ihtiyacımız vardı, yaşının 33 olması hiç önemli değil. Gencecik oyunculardan daha eforlu.”

‘Forlan için 4 Temmuz beklenmeli’

Atletico Sportif Direktörü Caminero: “Türkler müzakereden ne anlıyorlar, bilmiyorum. Reyes bizimle kalacak.”

AŞAĞIDAKİ sütunlarda, Reyes ve Forlan’daki son durumları en yetkili kişilerden öğrenip sizlere aktardık. Tabii bir de işin Atletico Madrid tarafı var. Taraftarların tepkisinden çekinen İspanyol kulübünün sportif direktörü Jose Luis Perez Caminero, dün Cadenaser radyosuna şu açıklamaları yaptı:

“REYES’İN menajeriyle konuştum. Çünkü ilk ağızdan gitmesini değil, tam tersine kalmasını istediğimizi söylemek istiyordum. O da bizimle kalacağını, burada mutlu olduğunu söyledi.

TÜRKLER müzakereden ne anlıyor bilmiyorum. Biz büyük bir kulübüz, gelen teklifleri dinlemek bizim zorunluluğumuz. Forlan için gelen teklifi de dinledim ve menajerine ilettim. Ama aynı zamanda 4 Temmuz’a kadar karar vermesi gerektiğini de söyledim. Eğer 4 Temmuz’a kadar gelen hiçbir teklifi kabul etmezse bizimle yeni sezon hazırlıklarına başlayacak ve son 4 yılda olduğu gibi bizim formamızı giyecek.”

JAMES BOND GERİ ADIM ATMIYOR!

G.Saray Başkanı Ünal Aysal’ın Madrid’e özel uçağıyla gidişini VATAN görüntülemiş, başkan da kıyafeti ve çantasıyla ünlü film karakteri James Bond’u anımsatmıştı..

Ali Dürüst: Reyes için görüşmeler sürüyor

ATLETICO Madrid, önceki gün Reyes ve Forlan’ın kalacağını duyururken G.Saray 2. Başkanı Ali Dürüst, bu şok gelişmenin ardından umutlu konuştu: “ 3 oyuncu için de kulüpleriyle anlaştık. Bu transferler bitti diye bir açıklama yapmadık, medya böyle yazdı. En büyük sıkıntı Forlan ile A.Madrid arasında yaşanıyor. Uruguaylı belki daha fazla kazanmak istiyor, belki kulüpten alacakları var, takipteyiz.. Reyes konusunda da görüşmeler sürüyor. Defter hâlâ kapanmadı.”

Twitter’dan ‘Gitmiyorum’ dedi

G.Saray’ın Reyes umudu çok güçlü biçimde devam ediyor.. Fakat İspanyol, devamlı fotoğraf paylaştığı, gayet gerçek twitter hesabından dün şu twit’i atarak canları sıktı: “Onlara, ‘Bu kulüpten ayrılmam çok zor çünkü burada mutluyum’ dedim. Barcelona’daki finalden sonra bu kulüpte olmanın ne olduğunu çok iyi anladım. Kalıyorum.”
 


Atakan

Atakan

Üye
Tamam rahat olsun da, dünyaca ünlü kaleci geliyordu bir haftaya. Sonra yine dünyaca ünlü forvet. Sadece bizi değil tüm futbolseverleri heyecanladıracak isimler vardı listede ? Hani, Haziran 15 gibi tüm transferler bitiyordu ? Sonra kampa yetişecek dendi.
İnsanları beklentiye sokmamak lazım Ünal Başkan .. Neyse, zamanla öğreneceksin artık bazı şeyleri bu yaştan sonra ..
 
haltie

haltie

Üye
Ben Adnan polattan daha başarılı olacağına inanıyorum en azından çıkmaları toplamıyor.
 
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ona ne şüphe Halit :evet:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt