Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: Az önce konuştuğun Nextman Genişletmek için tıkla ... Rıza değil mi adı abi ben yanlış biliyomuşum ayıp oldu
x-scarface' Alıntı: Az önce konuştuğun Nextman Genişletmek için tıkla ... Rıza değil mi adı abi ben yanlış biliyomuşum ayıp oldu
Umur dağlar Üye -Akıncı' Alıntı: nextman Genişletmek için tıkla ... Sen rıza abi yazmışsın rıza sandım
Umur dağlar Üye -Akıncı' Alıntı: ben yazmadım ki aykut abi yazdı Genişletmek için tıkla ... Benim kafa gitti gerçekten ya kusura bakma kardeşim :/
-Akıncı' Alıntı: ben yazmadım ki aykut abi yazdı Genişletmek için tıkla ... Benim kafa gitti gerçekten ya kusura bakma kardeşim :/
CABBAR Üye Umur dağlar' Alıntı: Rıza değil mi adı abi ben yanlış biliyomuşum ayıp oldu Genişletmek için tıkla ... Benim Rıza Amirim o
Umur dağlar' Alıntı: Rıza değil mi adı abi ben yanlış biliyomuşum ayıp oldu Genişletmek için tıkla ... Benim Rıza Amirim o
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: Rıza değil mi adı abi ben yanlış biliyomuşum ayıp oldu Genişletmek için tıkla ... Gereksizlerdesin burada birinin ismini öğrenmeden önce 10 isim duyarsın
Umur dağlar' Alıntı: Rıza değil mi adı abi ben yanlış biliyomuşum ayıp oldu Genişletmek için tıkla ... Gereksizlerdesin burada birinin ismini öğrenmeden önce 10 isim duyarsın
x-scarface Üye CABBAR' Alıntı: Benim Rıza Amirim o Genişletmek için tıkla ... La sen sus zaten ortalığı karıştıran sensin
CABBAR' Alıntı: Benim Rıza Amirim o Genişletmek için tıkla ... La sen sus zaten ortalığı karıştıran sensin
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Gereksizlerdesin burada birinin ismini öğrenmeden önce 10 isim duyarsın Genişletmek için tıkla ... DOE Ne haber : - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: La sen sus zaten ortalığı karıştıran sensin Genişletmek için tıkla ... Susmamı mı istiyorsun gerçekten
x-scarface' Alıntı: Gereksizlerdesin burada birinin ismini öğrenmeden önce 10 isim duyarsın Genişletmek için tıkla ... DOE Ne haber : - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: La sen sus zaten ortalığı karıştıran sensin Genişletmek için tıkla ... Susmamı mı istiyorsun gerçekten
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: Gereksizlerdesin burada birinin ismini öğrenmeden önce 10 isim duyarsın Genişletmek için tıkla ... sadece benim lakabım yok
x-scarface' Alıntı: Gereksizlerdesin burada birinin ismini öğrenmeden önce 10 isim duyarsın Genişletmek için tıkla ... sadece benim lakabım yok
x-scarface Üye CABBAR' Alıntı: Susmamı mı istiyorsun gerçekten Genişletmek için tıkla ... Turşuya bağlama yine.
x-scarface Üye -Akıncı' Alıntı: sadece benim lakabım yok Genişletmek için tıkla ... Senin lakap da optik olsun
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Turşuya bağlama yine. Genişletmek için tıkla ... Susturamazsın zaten Paint'le işin olursa kime yaptıracaksın - - - Eklendi - - - Kovboy olsun
x-scarface' Alıntı: Turşuya bağlama yine. Genişletmek için tıkla ... Susturamazsın zaten Paint'le işin olursa kime yaptıracaksın - - - Eklendi - - - Kovboy olsun
x-scarface Üye CABBAR' Alıntı: Susturamazsın zaten Paint'le işin olursa kime yaptıracaksın Genişletmek için tıkla ... Biz kimseyi susturmayız aslanım madem insan konuşan bir varlık düşünceye saygı duyar diktalık yapmadan dinleriz, dinleriz ki gün olsun iki kelamımız olduğunda onlarda bizi dinlesin.
CABBAR' Alıntı: Susturamazsın zaten Paint'le işin olursa kime yaptıracaksın Genişletmek için tıkla ... Biz kimseyi susturmayız aslanım madem insan konuşan bir varlık düşünceye saygı duyar diktalık yapmadan dinleriz, dinleriz ki gün olsun iki kelamımız olduğunda onlarda bizi dinlesin.