Ümit Özat 'Oyunun kontrolü bizdeydi'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ümit Özat 'Oyunun kontrolü bizdeydi'
Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, Kayserispor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmada oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını söyledi.




Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, Kayserispor maçının ikinci yarısının tamamen kendi kontrollerinde geçtiğini söyledi.
Ümit Özat, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıda bir tane duran top ve paylaşım hatasından yedikleri golle geriye düştüklerini belirterek, ''Ancak ikinci yarı, Meye ve Mehmet Çakır'ı oyuna alarak hücum gücümüzü artırdık. Nitekim beraberliği de yakaladık. Yani oyunun ikinci yarısı tamamen bizim kontrolümüzdeydi'' dedi.
Seyircisiniz oynanan maçın tat vermediğini ve oyun zevkinin yakalanamamasına neden olduğunu ifade eden Özat, ''Bugün taraftar gücümüz olsaydı sonuç daha farklı olabilirdi. Hem taraftarımızdan hem de çok önemli futbolcularımızdan yoksunduk. Israrla transfer yapmamız lazım diye söylüyorum. Transfer süresinin bitimine çok az bir zaman kaldı. Yöneticilerle konuştuk. Eksik bölgelerimiz için 1-2 futbolcuya ihtiyacımız olduğunu söyledim. Şimdi bunun gerçekleşmesini bekliyoruz'' diye konuştu.
Transfer çalışmalarının da sürdürüldüğünü belirten Özat, ''Trabzonspor'dan Gabriç'i sezon sonuna kadar kiraladık. Gabriç'in dışında bir stoper veya bir sağ bek alınırsa yeterli olabilir. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Belirlediğimiz isimler üstünde yöneticiler temaslarını devam ettiriyorlar'' bilgisini verdi.
KAYSERİSPOR CEPHESİ
Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze de Ankaragücü'nün çok iyi bir takım olduğunu, ancak karşılaşmanın seyircisiz oynanması nedeniyle iyi maç olmadığını ifade ederek, ''İyi maç olmadı. Her iki taraf için de düşük tempoda geçti. Zaten seyircisiz maçlar iyi olmaz. Futbolcunun temposunu yükselten seyircidir. Sonuçta biz iyi çalıştık ve bir puan aldık. Cangele iki kere yüzde 100 pozisyona girdi, ancak atamadı. Futbolda kaçan pozisyonlar için üzülmek yersizdir. Sonuçta aldığımız bir puan iyidir'' ifadelerini kullandı.
Şota, UEFA Avrupa Ligi'nde dün gece Liverpool'a 2-1 yenilerek elenen ve uzun yıllar formasını giydiği Trabzonspor'u nasıl bulduğu yönündeki bir soruya ise ''Şu an Türkiye'de gördüğüm en iyi savaşan, mücadele eden ve takım ruhuna sahip tek takım Trabzonspor. İlerleyen haftalarda ligde de bunu gösterecektir'' yanıtını verdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt